AUTOpro
Generale Green car Stiri

Fisker Ronin, decapotabila cu emisii zero și autonomie de peste 900 km, debutează pe 3 august

Producătorul american de automobile electrice Fisker a anunțat că își va prezenta noua strategie de dezvoltare a modelelor electrice în data de 3 august, în cadrul evenimentului „Product Vision Day”.

Cu același prilej, compania va dezvălui noua decapotabilă cu patru uși, denumită Ronin.

Fisker Ronin va avea o autonomie de 966 de kilometri

Fisker

Compania americană Fisker, care în urmă cu 12 ani lansa sedanul sport Karma, se pregătește de lansarea unui nou automobil. Este vorba despre o decapotabilă electrică cu 4 uși, botezată Ronin.

Anul trecut, fondatorul Fisker a oferit câteva detalii despre noua mașină. Acesta spunea că modelul de serie va avea tracțiune integrală și va folosi trei motoare electrice, care îi vor permite să realizeze sprintul 0-100 km/h în circa 2 secunde.

Totodată, modelul cu emisii zero va oferi o autonomie de aproximativ 966 de kilometri. Când va intra în producția de serie, acesta va avea un preț de puțin peste 181.000 de euro.

Americanii spun că aceasta va fi „prima decapotabilă sport GT cu patru uși complet electrică din lume”. Ei au publicat și o imagine-teaser cu viitorul Ronin, care ne dezvăluie mici detalii ale părții posterioare.

Deocamdată, detaliile oficiale sunt păstrate secret. Toate informațiile le vom afla pe 3 august, atunci când Ronin își va face debutul în cadrul evenimentului „Product Vision Day”.

Acesta va putea fi urmărit pe canalul oficial de YouTube:

Sursa: Carscoops

Articole similare

Noul SUV compact Citroen C3 Aircross: Citroen consolidează ofensiva internațională SUV

Filip Sîrbu

Chrysler prezintă noul Halcyon, un concept electric autonom

Mihai Morcovescu

Skoda a demarat producția celei de-a doua generații a SUV-ului Kodiaq (VIDEO)

Mihai Morcovescu