AUTOpro
Generale Prezentari Stiri

Ediție limitată pentru noul BMW Seria 8: M850i Coupe First Edition

BMW a prezentat o ediție specială a noului coupe Seria 8. Versiunea de top a modelului german, M850i va fi disponibilă ca parte dintr-o serie limitată la 400 de exemplare denumite Coupe First Edition.

BMW Seria 8 a fost lansat anul trecut fiind disponibil în două versiuni de motorizare: 840d xDrive, motor diesel 3.0 litri de 320 CP și M850i xDrive, motor V8 pe benzină 4.4 litri de 530 CP.

Pentru a face și mai atrăgător noul model, BMW a pregătit o serie limitată la doar 400 de exemplare la nivel global. Toate vor fi bazate pe versiunea BMW M850i și vor purta numele de M850i Coupe First Edition.

Ediția specială poate fi comandată cu accesorii din gama BMW Individual, iar la exterior iese în evidență prin nuanța specială Frozen Barcelona Blue. Este combinată cu varianta extinsă a BMW Individual High Gloss Shadow Line, care, pe lângă contururile geamurilor laterale, include cadru şi bare ale grilei radiatorului, aplicaţii ale Air Breathers şi decoraţiuni ale ţevii de eşapament de culoare neagră. Accentele închise prezente la această ediţie specială sunt completate de jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor şi design Y-spoke, finisate în Jet Black. Dotările opţionale disponibile includ, printre altele, acoperiş M Carbon şi pachetul M Carbon pentru exterior.

Dotările de design interior cuprind şi volan M îmbrăcat în piele, precum şi plafon BMW Individual cu Alcantara, ambele finisate în culoarea Night Blue. În interiorul automobilului, benzile decorative BMW Individual pentru interior finisate în Black Piano, care sunt localizare în centrul cockpitului, poartă inscripţia “First Edition 1/400”. Mai mult, sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround şi aplicaţiile de sticlă Crafted Clarity de pe butonul Start/Stop, controlerul iDrive, butonul de volum şi maneta iluminată a schimbătorului de viteze completează ambianţa interioară luxoasă.

Versiunea specială a modelului BMW 850i poate fi comandată și în România. Prețul pentru ediția limitată este de 145.820 euro (TVA inclus), cu 17.835 euro mai mult față de versiunea standard a modelului M850i Coupe.

Articole similare

Skoda Superb facelift va avea versiune plug-in hybrid

China și electrificarea mașinilor, singurele speranțe pentru constructorii auto

Florin Amariei

Revista Auto Pro

Leave a Comment