AUTOpro
Generale Green car Stiri

Dacia a deschis comenzile pentru noul Spring. Modelul electric costă de la 10.990 de euro

Constructorul de automobile de la Mioveni a anunțat că au fost deschise oficial comenzile pentru noua Dacia Spring.

Modelul electric produs în China are un preț de pornire de 10.990 euro cu TVA inclus prin Programul Rabla Plus și oferta speciala Dacia Finance.

Discount suplimentar pentru cine comandă noua Dacia Spring până la 31 mai

Dacia

Dacia a dezvăluit noul Spring cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. La aproximativ o lună după aceea, mai exact la început de aprilie, marca autohtonă a anunțat prețurile modelului cu zero emisii.

Gama Spring este disponibilă în trei niveluri de echipare: Essential, Expression și Extreme. Automobilul urban pe baterii poate fi comandat atât într-o versiune de 45 CP (Essential), cât și într-una de 65 CP (Expression și Extreme).

Prețurile noului Spring pornesc de la 16.900 de euro cu TVA inclus, pentru versiunea de bază Essential. De asemenea, versiunea de top Spring Extreme 65 costă cel puțin 19.900 de euro cu TVA inclus.

Indiferent de versiune, noua Spring poate fi cumpărată și prin intermediul programului Rabla Plus. În acest caz, prețul de start este de 10.990 de euro pentru versiunea Essential 45 și ajunge la 13.990 de euro pentru versiunea de top Extreme 65. Varianta de mijloc Expression 65 costă 13.800 de euro prin același program de finanțare.

În același timp, Dacia a demarat și campania „Un an fără griji” cu o ofertă atractivă dedicată versiunii Spring Extreme. Orice client care comandă noul Spring în echiparea superioară până la data de 31 mai va beneficia de un discount suplimentar de 400 de euro, echivalentul unui an de electricitate gratuit.

Clienții vor putea comanda Noul Spring și online, pe platforma de e-commerce Dacia România. Primele exemplare vor ajunge la clienți în luna septembrie.

Sursa: Dacia

Articole similare

Tungsram revine pe piața sistemelor de iluminat auto din România

Dan Damian

COMMENT: De ce atâtea schimbări la Renault? Luca știe?

Dan Vardie

Aplicația Zoom va fi integrată direct în mașinile Tesla

Darius Pana