AUTOpro
Generale

Dacia Spring este „AUTOBEST- BEST BUY CAR OF EUROPE IN 2022”

dacia spring autobest

Dacia Spring este AUTOBEST- BEST BUY CAR OF EUROPE IN 2022”. Prestigiosul juriu AUTOBEST, ce reprezintă vocea a peste 80 de milioane de consumatori europeni din 32 de țări, a desemnat Spring, primul EV al mărcii Dacia, drept câștigător al titlului de Best Buy Car of Europe 2022.

EV-ul autohton și-a adjudecat victoria la o distanță considerabilă față de ocupantul locului doi, Skoda Fabia, care a reușit să strângă doar 13.364 puncte, față de cele 14.674 puncte strânse cu mult simț de răspundere de Dacia Spring.

Dacia Spring a devansat modelele Opel Mokka și Skoda Fabia

Karma GT by Pininfarina

Dacia Spring a fost urmată în clasament de Opel Mokka, care s-a duelat până în ultima clipă pentru titlul de vicecampion cu Skoda Fabia, diferența dintre cele două ocupante ale podiumului fiind de doar 52 de puncte!

Distincția COMPANYBEST 2022 a fost acordată iconicei companii italiene Pininfarina, o adevărată legendă vie a industriei auto, ce a generat și continuă să genereze emoție prin dragostea sa pentru frumusețe, oglindită splendid în cadrul unor automobile de poveste.

Hall of Fame-ul MANBEST își lărgește anul acesta orizonturile cu nimeni altul decât Mate Rimac, fondatorul companiei de hypercar-uri electrice care îi poartă numele și care este de anul acesta responsabilă și de destinul legendarei mărci franceze Bugatti.

Noul Renault Megane E-Tech a fost răsplătit cu distincția ECOBEST 2022, pentru performanțele sale uimitoare și eficiența de invidiat.

Pentru rezultatele sale nemaipomenite la testele Euro NCAP (primul pick-up ce a obținut 5 stele la testele de impact), pick-up-ul Isuzu D-Max a fost premiat cu distincția SAFETYBEST 2022.

Premiul SMARTBEST 2022 a revenit celor de la Mercedes-Benz, ce au sfidat banalitatea prin intermediul noului sistem de infotainment MBUX Hyperscreen, introdus în premieră pe nava amiral EQS.

În cele din urmă, distincția SPORTBEST 2022 a revenit omului de afaceri Alejandro Agag, ca o recunoaștere a ingeniozității sale de nedescris, care iscălește un nou capitol în istoria motorsportului electric, prin intermediul competiției Extreme E.

Acordarea distincțiilor DESIGNBEST` Hall of Famer și `TECHNOBEST 2022` va avea loc în curând, la o dată ce urmează a fi comunicată.

Sursa: Autobest

Articole similare

Cu o doză de nostalgie, spunem „Adio, Buli!”

Smart caută colaboratori pentru dezvoltarea viitorului ForTwo

Mihai Morcovescu

BYD este primul constructor care a produs 6.000.000 de modele EV și PHEV

Mihai Morcovescu

Leave a Comment