AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Dacia prezintă noutățile cu care vine la Salonul Auto de la Paris 2016

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele.

Gama Dacia 2017
Gama Dacia – Premiera mondială la Salonul Auto de la Paris 2016

Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații.  În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări.

 Noile modele surprind cu evoluții exterioare și interioare

În ceea ce privește evoluțiile de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

Dar mai mult enoutăți vom avea după prezentarea oficială ce va fi organizată în cadrul standului DACIA la Salonul Auto de la Paris, Joi, 29 septembrie ora 10.45.

Conferința va fi susținută de domnul Jean-Christophe Kugler, Director de Operațiuni pentru Europa și membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault.

Articole similare

Ford Focus RS – primele impresii

administrator_autopromag

Imperial Ambassadors Bring Incredible Travel Stories to the World

Mihai Predescu

CX-30 este cel mai nou model SUV din gama Mazda

Dragos Baltateanu

Leave a Comment