AUTOpro
Generale Stiri

Dacia demarează programul „Mobilitate 100%”. 117 vehicule de curtoazie la nivel național

Dacia

Producătorul autohton de automobile Dacia lansează începând din luna iunie un program prin care clienții vor avea la dispoziție o soluție de mobilitate gratuită. Denumit „Mobilitate „100”, programul este disponibil în întreaga rețea de service.

Astfel, în completarea soluțiilor deja existente (vehicule proprii ale reparatorilor din fiecare județ, respectiv Dacia Asistență), clienții vor putea beneficia de un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia pe care îl dețin este imobilizat pentru reparații.

Dacia pune la dispoziția clienților 117 vehicule de curtoazie în toată țara

Dacia

La nivel național vor fi disponibile 117 vehicule, ceea ce reprezintă cea mai mare flotă de mașini de curtoazie din România.

Printre acestea se numără și 27 de modele Spring. De altfel, compania din Mioveni este prima din industria auto din țara noastră care oferă clienţilor săi posesori de vehicule electrice o soluție identică de mobilitate.

Flota de vehicule de înlocuire este disponibilă chiar din luna curentă în întreaga rețea Dacia. Aceasta mai cuprinde 74 de unități Sandero Stepway, 10 exemplare Duster și câte 3 Jogger și Logan. Toate sunt oferite în niveluri de echipare superioare.

Pentru acordarea unui vehicul de curtoazie trebuie îndeplinite câteva condiții. În primul rând trebuie ca vehiculul imobilizat în service să poarte sigla mărcii românești, să aibă o vechime de cel mult 7 ani sau 200.000 km parcurși.

În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric automobilul de curtoazie se acordă, în funcție de disponibilitate, chiar din ziua emiterii ordinului de reparație.

Pentru situațiile de reparații de caroserie, vehiculul de curtoazie este oferit, în funcție de disponibilitate, începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație.

Sursa: Dacia

Articole similare

CES 2024: Mercedes-Benz Concept CLA Electric anunță o berlină compactă care va debuta în acest an

Mihai Morcovescu

Noua generație Volkswagen Tayron va înlocui Tiguan Allspace în Europa. Producția va demara în 2024

Mihai Morcovescu

România, țara în care grupul Renault are cea mai mare cotă de piață

Robert Stan