AUTOpro
Generale Stiri

Cupra lansează ediția limitată Formentor VZ5 BAT. Vor fi produse 500 de exemplare

Producătorul spaniol de automobile Cupra a lansat o nouă ediție limitată pentru SUV-ul de performanță Formentor VZ5, care poartă denumirea BAT.

Noua ediție specială vine cu un pachet estetic care cuprinde mai multe accente negre, atât la exterior, cât și la interior. Modelul va fi produs în doar 500 de exemplare.

Cupra Formentor VZ5 BAT folosește același motor de 2,5 litri de pe versiunea standard

Cupra

Comparativ cu un Formentor VZ5 standard, ediția limitată BAT (n.n. – liliac, în engleză) primește sigle negre lucioase și accente negre la nivelul grilei frontale și a barelor de pe plafon. Evacuarea este și ea finisată în aceeași nuanță de negru lucios.

Din ofertă mai fac parte oglinzi cu carcase confecționate din fibră de carbon și jante de 20 de inch vopsite tot în negru.

Tema neagră continuă și la interior. Aici regăsim ornamente decorative din crom finisate în… negru. Acestea sunt prezente mai ales în zona aeratoarelor și a consolei centrale.

Deoarece este bazată pe versiunea VZ5 a lui Formentor, ediția limitată a primit sub capotă un motor pe benzină de 2,5 litri cu 5 cilindri. Acesta dezvoltă 390 CP și un cuplu de 480 Nm.

Așa cum spuneam, ediția limitată Formentor VZ5 BAT va fi produsă în doar 500 de unități.

Sursa: Cupra

Articole similare

Toyota a prezentat noua generație Land Cruiser. Debutul comercial a fost fixat pentru 2024

Mihai Morcovescu

Mercedes-Benz ar putea opri producția modelului CLS în august 2023

Mihai Morcovescu

Nvidia și Volvo, parteneriat pentru condus autonom avansat

Florin Amariei