AUTOpro
Generale Stiri Tuning

BMW XM a primit un pachet tuning Larte Design în valoare de 42.000 de euro

Specialiștii germani de la casa de tuning Larte Design au prezentat un nou kit aerodinamic, care a fost creat special pentru SUV-ul electrificat BMW XM.

Pachetul de tuning conține 17 elemente aerodinamice din fibră de carbon și costă 42.000 de euro.

BMW XM ny Larte Design a fost realizat în șase luni

BMW

BMW XM a fost lansat în urmă cu mai bine de un an drept primul SUV dezvoltat de la zero de divizia de performanță a constructorului bavarez. Modelul folosește un sistem de propulsie plug-in hybrid de 653 CP.

Cu toate acestea, SUV-ul german pare să nu fie suficient de sportiv pentru o mașină creată de divizia M. Cel puțin din punctul de vedere al celor de la casa de tuning Larte Design, care au decis să adauge un plus de exclusivitate.

Aceștia au dezvoltat un pachet de tuning special creat pentru BMW XM. Potrivit oficialilor Larte Design, acesta este cel mai ambițios proiect al companiei dintre cele 53 realizate din 2012 până acum. Acesta este rezultatul unui proces de proiectare care s-a întins pe durata a șase luni. Acesta a implicat inclusiv crearea unei replici din lut în mărime naturală.

Exemplarul din imagini este un BMW XM Label, finisat în nuanța Frozen Carbon Black. Dar, aceasta este cea mai mică dintre îmbunătățirile vizuale. Capota, aripile evazate, grila frontală vopsită în nuanța Toronto Red, jantele forjate de 23 de inch și difuzorul de aer sunt doar câteva dintre cele 17 elemente aerodinamice. De asemenea, și ornamentele țevilor de eșapament sunt tot din carbon.

Pachetul Larte Design nu include, însă, nici o modificare sub capotă. Asta înseamnă că acest XM folosește același motor V8 de 4,4 litri twin-turbo electrificat, care dezvoltă 748 CP. După cum spuneam, kit-ul costă 42.000 de euro.

Sursa: Motor1

Articole similare

Dacia pregătește în mare secret înlocuitorul Loganului. Viitorul model va fi un SUV compact și va sosi în 2026

Mihai Morcovescu

Volvo a anunțat că din 2019 fiecare model al mărcii va fi echipat cu un motor electric

Filip Sîrbu

Toyota a prezentat cea de-a noua generație a sedanului de clasă medie Camry

Mihai Morcovescu