AUTOpro
Generale

BMW va prezenta la Villa d’Este un nou concept bazat pe actualul Z4

Directorul de design al BMW Group, Adrian van Hooydonk, a publicat o imagine-teaser pe pagina personală de Instagram cu un nou concept, care va fi o decapotabilă bazată pe actualul Z4.

Debutul va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d’Este. Evenimentul anual este programat la sfârșitul acestei săptămâni.

BMW a publicat o imagine-teaser cu noul concept

BMW

Evenimentul organizat în mod tradițional pe malul lacului Como prilejuiește participanților posibilitatea de a admira cele mai elegante creații din lumea automobilelor.

Este și cazul germanilor de la BMW, care anunță că vor prezenta un nou concept. Este vorba despre o decapotabilă cu două locuri, bazată pe actualul Z4.

De altfel, producătorul din Munchen a publicat o primă imagine-teaser cu noul vehicul. Fotografia a fost distribuită pe pagina personală de Instagram a șefului de design al mărcii bavareze, Adrian van Hooydonk.

În această poză nu se pot vedea prea multe detalii ale automobilului. Se poate vedea doar o porțiune din partea laterală-față, unde se remarcă o priză de aer amplasată în spatele roții. Deocamdată, nu există informații despre viitorul model.

Cu același prilej, BMW va mai prezenta la Villa d’Este și o versiune de performanță „M” pentru noua sa limuzină electrică i7.

BMW este sponsor oficial al Concursului de Eleganță de la Villa d’Este. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-21 mai.

Sursa: MotorAuthority

Articole similare

Prețul supercarului Vulcan produs de Aston Martin va fi de 2,45 mil. Euro

administrator_autopromag

Elon Musk confirmă că Tesla Model Y nu va fi actualizat în 2024

Mihai Morcovescu

BMW a înregistrat 48 de nume noi pentru actualele și viitoarele sale modele

Mihai Morcovescu