AUTOpro
Generale

BMW a publicat prima fotografie cu viitorul Seria 5 Touring. Debutul, în 2024

Producătorul german de automobile BMW va lansa pe piețele din Europa, inclusiv pe cea din România, noua generație a sedanului de clasă executive Seria 5. Evenimentul va avea loc în ziua de 21 octombrie.

În același timp, bavarezii au confirmat că versiunea break Seria 5 Touring își va face debutul oficial în primăvara anului viitor. Cu acest prilej au publicat și prima fotografie cu viitorul model.

BMW Seria 5 Touring va fi lansată în februarie anul viitor

BMW

În luna mai a acestui an, BMW a lansat cea de-a opta generație a Seriei 5. Pentru prima dată în istoria de 51 de ani ai modelului, acesta este oferit și în versiuni pur electrice i5. De asemenea, din ofertă vor face parte și unități termice pe benzină și diesel, precum și hibride.

Acum, la aproape jumătate de an distanță, bavarezii ne oferă o primă imagine oficială cu viitorul Seria 5 Touring. Este vorba despre varianta break a sedanului de clasă executive.

Din primele informații aflăm că viitorul BMW Seria 5 Touring va beneficia de aceleași motorizări ca sedanul. Fotografia de față ne dezvăluie silueta specifică pentru un break BMW, precum și semnăturile luminoase ale farurilor și stopurilor LED.

De asemenea, modelul, care a primit numele de cod G61, va beneficia și de o versiune de performanță M5 Touring. Debutul oficial a noului break a fost fixat pentru luna februarie 2024, iar lansarea pe piața din Europa va avea loc în primăvara aceluiași an.

Sursa: BMW

Articole similare

Acesta este noul Volkswagen ID.3 facelift: actualizări estetice minore la exterior și la interior

Mihai Morcovescu

Porsche confirmă lansarea primului 911 hibrid din istorie. Debutul, în vara lui 2024

Mihai Morcovescu

APAR – Asociația Presei Auto din România – îndeplinește frumoasa vârstă de 20 de ani

Filip Sîrbu