AUTOpro
Generale Stiri

Bentley Continental GT Convertible Number 1 este o ediție specială limitată la doar 100 de exemplare

Versiunea Cabrio a modelului Bentley Continental GT va fi disponibilă într-o ediție specială inspirată de celebrul No.1 Bentley Blower din 1929.

Cu ocazia centenarului mărcii, Bentley prezintă o ediție limitată la doar 100 de exemplare a modelului Continental GT Convertible. Dezvoltat împreună cu divizia Mulliner, acest model special este inspirat de clasicul No.1 Bentley Blower.

Ediția specială Bentley Continental GT Convertible Number 1 poate fi comandată doar în două nuanțe de culoare pentru caroserie: Dragon Red II sau Beluga Black. Plafonul textil poate fi configurat în culorile Claret Red sau Beluga.

Exemplarele din această serie limitată vor fi echipate cu pachetul aniversar Centenary Pack, Bentley Black Line Specification și kitul de caroserie Carbon. Grila radiatorului va aborda cifra 1. Logo-ul Bentley este finisat cu aur de 18 carate, iar jantele folosite au diametru de 22 inch.

La interior, elementul central este ecranul de 12.3 inch ce poate fi înlocuit la o simplă apăsare de buton de trei cadrane analogice fie de o simplă inserție în ton cu linia bordului.

Sub capota modelului special se află clasicul motor W12 de 6.0 litri ce oferă 635 cai putere și 900 Nm. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte.

Articole similare

Astăzi începe ediția din 2020 a programului Rabla Plus

Robert Stan

Motoare cu consum de ulei

Concurs de design Pininfarina

Leave a Comment