AUTOpro
Generale Industrie Stiri Tehnologie

VIDEO: Aplicația Waze este acum disponibilă pe toate modelele Volvo

Aplicația de navigație Waze, una dintre dintre cele mai utilizate astfel de aplicații în rândul șoferilor, este disponibilă de acum pe toate modelele Volvo care dispun de sistem multimedia cu Android Auto încorporat. Clienții o vor putea descărca din magazinul virtual Google Play.

Populara aplicație pentru afișarea traficului real devine disponibilă pentru mașinile Volvo care au Google încorporat în sistemul de infotainment.

În urma parteneriatului dintre cele două companii aplicația Waze va fi disponibilă în premieră pentru șoferii din SUA și din regiunea Asia Pacific.

Interfața aplicației Waze ocupă mai mult spațiu pe ecran

Waze

Funcțiile oferite de Waze vor fi accesibile de acum înainte pe orice model Volvo cu sistem de infotainment care rulează Android Auto.

Aplicația se poate descărca din magazinul virtual Google Play, iar pentru a putea fi folosită va fi nevoie doar de o configurare unică. Indiferent cine conduce mașina și ce dispozitiv folosește, navigarea cu Waze va putea fi accesată printr-un simplu gest.

Odată instalată, interfața Waze ocupă mai mult spațiu în ecranul sistemului de infotainment. Astfel, navigarea va fi mai ușoară și mai confortabilă oferind o zonă de afișare mai mare a conținutului la nivelul ochilor. Aplicația va putea fi accesată printr-un simplu gest, indiferent de cine se află la volanul modelului Volvo și de dispozitivul utilizat.

„Continuăm să extindem oferta de aplicații pe modelele noastre pentru a aduce mai multe opțiuni și beneficii clienților noștri. În acest fel, ei vor putea să-și personalizeze mașina”, a declarat Erik Severinson, șeful global al programelor și strategiei operaționale pentru modele noi Volvo.

Acesta a mai adăugat: „Ne angajăm să îmbunătățim în continuu experiența în mașinile Volvo prin dezvoltarea internă de software și colaborările cu companiile de tehnologie precum Google și Waze”.

Sursa: Volvo

Articole similare

Piața auto chineză, în creștere pentru a doua lună consecutiv

Robert Stan

Rolls-Royce va avea un CEO britanic pentru prima dată în ultimii 14 ani

Mihai Morcovescu

Subaru Levorg Layback: imagini-teaser cu noul SUV. Debutul va avea loc pe 7 septembrie

Mihai Morcovescu