AUTOpro
Stiri

Richard Mille și-a făcut debutul la cursa Le Mans 24 Hours

Echipa Richard Mille și-a făcut debutul în cursa Le Mans 24 Hours cu un trio de șoferi debutanți format din femei.

În timpul cursei Le Mans 24 Hours toți ochii au fost îndreptați către echipa Richard Mille, care și-a făcut debutul. Trio-ul său de șoferi debutanți, Beitske Visser, Sophia Flörsch și Tatiana Calderón au reușit performanța de a termina pe locul 9 în categoria LMP2 și pe locul 13 în general.

Având în vedere criza de sănătate în curs de desfășurare, trio-ul de doamne s-a confruntat cu o sarcină descurajantă. Ele au avut la dispoziție doar două sesiuni de trei ore de antrenament liber, care au fost programate joi, înainte de sesiunile de calificare. Cu toate acestea, șoferii au profitat din plin de timp pentru a-și finaliza cele zece ture necesare.

Sesiunea de calificare de 45 de minute a fost încredințată Sophiei Flörsch. Șoferul german și-a demonstrat abilitățile și a obținut cel mai rapid timp de 3: 31.020s. Performanța ei a câștigat locul 20, în categoria LMP2. Deși au întâmpinat probleme pe parcursul cursei de 24 de ore, eforturile lor au dat roade, iar în cele din urmă au trecut linia de sosire pe locul nouă în categoria lor.

Având în vedere această primă finalizare cu succes a legendarei curse din regiunea Sarthe, echipa de curse Richard Mille așteaptă deja cu nerăbdare să revină pentru a realiza alte performanțe. Până atunci, însă, Beitske Visser, Sophia Flörsch și Tatiana Calderón se vor întoarce în cursa de la Monza (9-11 octombrie) pentru penultima etapă a sezonului European Le Mans Series, din 2020.

Articole similare

Volkswagen a publicat primele imagini cu ID.3 facelift. Versiunea restilizată va fi lansată în primăvara lui 2023

Mihai Morcovescu

Christophe Dridi: Pandemia nu a întârziat proiectele Dacia. Avem în plan și mașini hibride

Robert Stan

NIO ET7 a parcurs 1.044 de kilometri cu o singură încărcare

Mihai Morcovescu

Leave a Comment