AUTOpro
Stiri Green car

Dacia afișează prima reducere de preț pentru Spring după o serie constantă de scumpiri

dacia spring vanzari livrari

Veștile bune de la Dacia nu se opresc cu lansarea lui Spring Extreme, noul model cu motor mai puternic cu aproape 50% decât versiunile comercializate până în prezent. Azi am descoperit o reducere de preț pentru Spring în versiunea de bază.

Noua Dacia Spring Extreme 2023

Dacia Spring a fost încă de la debutul comercial și este în continuare cea mai ieftină mașină electrică ce se vinde oficial în Europa. Succesul său se datorează în mod clar tocmai costului extrem de competitiv, însă avantajele sunt multiple pentru micuța citadină, asta dacă înțelegi care îi este rostul în piață.

În fine, după o lungă serie de scumpiri repetate, cărora aproape că le-am pierdut numărul (dacă nu ne înșeală memoria au fost 7 creșteri de preț de la lansare și până la sfârșit de 2022), acum vedem la Dacia prima reducere de preț pentru Spring.

Ca să punem în context, Dacia Spring a debutat comercial cu un preț de bază de 18.100 Euro cu TVA, pentru ca în noiembrie 2022 prețul de plecare pentru micul EV să ajungă la nu mai puțin de 22.100 Euro cu TVA. Sigur că vorbim despre prețuri de listă, ce nu iau în considerare bonusurile oferite prin programele naționale de înnoire a parcului auto național.

Azi am observat însă prima reducere de preț, ce este deja afișată pe site-ul Dacia, de unde poți cumpăra mașinile chiar online.

Avem o reducere de preț pentru Spring de nu mai puțin de 1.300 Euro

Reducere de pret pentru Spring

Da, acum Dacia Spring poate fi cumpărată de la 20.800 Euro cu TVA și fără a scădea vreun ajutor de stat ce vizează vehiculele complet electrice, ce poate ajunge la 11.500 Euro, dar fără a depăși 50% din valoarea mașinii electrice.

Dacă facem calculele conform ofertei actuale și a ceea ce presupune programul Rabla Plus, cea mai ieftină Dacia Spring ar putea fi cumpărată acum de la numai 10.400 Euro.

Noua Dacia Spring Extreme 2023

Nu ne-ar deranja să vedem că Dacia mai aplică și pe viitor câte o reducere de preț pentru Spring, mai ales acum când putem alege și un Spring cu motor de 65 CP.

Articole similare

Peugeot a dezvăluit noul 508 facelift: design actualizat și o gamă de motorizări neschimbată

Mihai Morcovescu

Ford a dezvăluit noile Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Kia lansează Creativity Drive de Ziua internațională a copiilor

Florin Amariei