AUTOpro
Stiri Concept car Green car

Peugeot a publicat primele fotografii cu viitorul concept electric Inception. Debutul este programat pentru 6 ianuarie 2023 (cu video)

Peugeot

Producătorul francez de automobile Peugeot a dat publicității primele fotografii oficiale cu viitorul concept Inception, un vehicul care inaugurează era electrică pentru marca din Poissy. Prototipul cu emisii zero va fi expus în premieră mondială pe 5 ianuarie, în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas (5-8 ianuarie 2023).

Inception a fost anunțat în premieră în luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, de către CEO-ul mărcii din Hexagon, britanica Linda Jackson. Cu o viziune optimistă în ceea ce privește viitorul automobilelor, acest concept va întruchipa valorile de bază ale mărcii „leului”, și anume Allure, Emotion și Excellence.

Peugeot Inception anunță viziunea mărcii pentru viitoarea gamă de automobile electrice

Peugeot

După anunțul făcut în cadrul „Mondial l’Auto”, acum, la două luni distanță, oficialii mărcii au făcute publice și primele imagini cu viitorul lor concept, care prefigurează o gamă complet nouă de modele, denumită „e-Native”.

Acestea nu dezvăluie, însă, prea multe detalii ale prototipului. Singura informație oferită de francezi se referă la faptul că Inception va marca debutul unui nou limbaj de design al constructorului.

În imagini se pot observa sigla Peugeot iluminată, un detaliu specific modelelor electrice, aceasta fiind poziționată pe grilă între niște benzi LED foarte subțiri. În același timp se mai poate vedea un far, care este sub forma unui inel subțire iluminat LED.

Francezii ne arată în celelalte fotografii grafica tridimensională a stopurilor, care păstrează designul cu trei gheare, precum și două porțiuni de caroserie pe care sunt inscripționate numele Peugeot și Inception.

Cum spuneam, noul concept electric Peugeot Inception va avea premiera mondială pe 6 ianuarie, la Las Vegas.

Sursa: Peugeot

Articole similare

COMMENT: Ce se ascunde în spatele reorganizării Renault?

Dan Vardie

Zetsche renunță la postul de președinte la Daimler

Creșterea vânzărilor Tesla, mină de aur pentru Elon Musk

Robert Stan