AUTOpro
Stiri

Opel publică primul teaser pentru noul SUV electric Mokka

Opel a publicat un prim teaser pentru a doua generație a modelului SUV Mokka.

Noul model va intra în producție în ultimul trimestru al anului 2020 și va intra în showroom-uri în prima parte a anului viitor. Ca și în cazul modelului Corsa, noul Opel Mokka va fi disponibil atât în versiune cu motor termic, cât și în varianta electrică.

Opel spune că noul model va avea proporții bine conturate și un limbaj de design pur cu linii clare. La interior, noul model Mokka va folosi o planșă de bord digitală, iar comenzile vor fi simple și ușor de folosit.

Noul Opel Mokka va folosi platforma EMP1 din cadrul grupului PSA, platformă folosită și de noul Opel Corsa. În versiunea sa electrică, Mokka va concura directe cu modele ca Peugeot e-2008 și DS3 Crossback E-Tense.

Putem specula că Opel Mokka electric va folosi motorul de 136 CP și bateria de 50 kWh, practic același tren de rulare ca și modelul Corsa-e.

”Am urmărit foarte atent dezvoltarea noului Mokka timp de doi ani și jumătate și sunt foarte mândru de acest nou Opel, care va fi electric de la început! Pot promite că noul Mokka va fi unul dintre cele mai interesante autovehicule din lunga noastră istorie! Această a doua generație arată tot ce înseamnă Opel astăzi, dar și ce va însemna în viitor, va schimba percepția asupra mărcii noastre. Inginerii noștri încă lucrează la aspecte importante, aștept cu nerăbdare să prezint noul Mokka în curând.”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Test în premieră cu noul Opel Corsa-e

Articole similare

SUV-ul Cupra Ateca primește noi motorizări și echipamente

Mihai Morcovescu

Grupul Stellantis testează motoare Euro 6 pe bază de combustibili sintetici

Mihai Morcovescu

Continental prezintă tehnologia Smart Cockpit HPC. Debutul comercial este preconizat pentru 2025

Mihai Morcovescu

Leave a Comment