AUTOpro
Stiri Eveniment Industrie

MITT Motorcycles intră oficial pe piața din România

MITT Motorcycles in Romania

Brandul MITT Motorcycles a ajuns în mod oficial a fi comercializat în țara noastră prin intermediul Toyo Motor Nord, parte din Toyo Group, ce include business-urile Honda Nord, Toyo Aviation, Toyota Bucuresti Sud, Toyo Motor Leasing, Toyo Motor Finance și Toyo Moto Broker.

MITT Motorcycles face parte dintr-un grup european puternic, JETS MARIVENT, cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția mai multor tipuri de vehicule motorizate. MITT este o marcă europeană, de origine spaniolă, proiectată de și pentru europeni și reprezintă o alternativă la mărcile predominant asiatice. Producția motocicletelor, a scuterelor și ATV-urilor ce sunt de acum importante și pe plan local se realizează în China.

MITT Motorcycles in Romania

Distribuitorul MITT Motorcycles de la noi din țară ne-a dat asigurări cu ocazia evenimentului de lansare a brandului că există un standard înalt de calitate pentru toate vehiculele comercializate.

Totodată, partea de garanție și service este asigurată de către Toyo Motor Nord în propriile unități, dotate cu aparatură tehnică completă. Compania spaniolă se pare că oferă întreg sprijinul partenerului român spre a soluția rapid și la standarde înalte orice intervenție post-vânzare.

Am avut ocazia de a lua un prim contact cu o bună parte din produsele ce sunt deja disponibile spre comercializare și putem spune că, pentru prețurile afișate, MITT Motorcycles reprezintă o opțiune de luat în seamă atât pentru cei ce sunt la început de drum în lumea moto, cât și pentru cei ce au deja experiență pe două roți.

Întreaga gamă de vehicule, cu specificațiile detaliate și prețurile fiecărui model, poate fi parcursă pe site-ul oficial MITT Motorcycles România.

Articole similare

CES 2023: BMW prezintă conceptul i Vision Dee, care prefigurează viitoarele modele electrice ale mărcii (cu video)

Mihai Morcovescu

Cele mai populare mașini din jocurile video

Filip Sîrbu

De ce investește Chevron în soia

Florin Amariei