AUTOpro
Stiri

LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Gândul Green

Publicația online gandul.ro lansează emisiunea Gândul Green, singura emisiune din România care dezbate cele mai ”verzi” subiecte, alături de cei mai ”eco-friendly” invitați!

Emisiunea este prezentată de Dan Vardie – unul din cei mai importanti jurnalisti/ editori din domeniul auto în Europa, Fondatorul celui mai cuprinzator Juriu European AUTOBEST- 31 de tari membre, autorul proiectelor ECOBEST Challenge, HUblot Nastiebang, ZENITH Range Rover si Alfa Romeo Chronoswiss Regulateur Quadrifoglio, precum și fondatorul galelor CAESAR Gala Awards și TEMPORIS Gala Awards – și va fi difuzată pe site-ul Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare miercuri la ora 21.00 și redifuzată joia de la ora 10.00.

Gândul Green

`Pentru mine este o mare bucurie sa incep acest proiect alaturi de colegii de la www.gandul.ro`. Evolutiile legate de elctrombilitate pentru care am pledat constant in ultimii ani, m-au facut sa extrind discutia despre `green` dincolo de masini. Energia verde provenita din resurse regenerabile este singura sursa sustenabila pentru o electromobilitate sustenabila. Emisunea va aborda si alte subiecte legate de acest univers din perspectiva celui care ne priveste si vrea sa inteleaga ce poate sa faca, pentru a deveni un utilizator al oricaror tehnologii verzi, daca nu chiar un `prosumator`- consumator si producator de elctricitate in acelasi timp. ` a declarat Dan Vardie pentru Gandul.

Principalele subiecte abordate în emisiunea săptămânală vor fi centrate pe aspecte ce țin de reciclare, transportul verde, energia regenerabilă, device-urile și casele inteligente, viitorul electric, smart city  și multe altele.

Site-ul publicației online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici.

În luna februarie a acestui an, site-ul și-a schimbat atât designul și platforma, cât și domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro și apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

 

Articole similare

Nissan a dezvăluit noul Skyline Nismo. Motor V6 de 420 CP și producție limitată la 100 de exemplare

Mihai Morcovescu

Porsche Panamera – viitoarea generație în primele fotografii și video spion

administrator_autopromag

Tesla prezintă prima imagine cu viitorul camion greu electric

Filip Sîrbu

Leave a Comment