AUTOpro
Green car Stiri

Încep pre-comenzile pentru vehiculele electrice Rivian

Startup-ul de vehicule electrice Rivian, a anunțat că va începe să primească pre-comenzi pentru pickup-ul  R1T și pentru SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate anul viitor.

Potrivit Reuters, începând cu 16 noiembrie, cei care au pre-comandat cele două vehicule electrice Rivian, pickup-ul  R1T și SUV-ul R1S, își pot configura culoarea vehiculului, gama de baterii, precum și roțile și anvelopele.

Ambele vehicule au la dispoziție pachetele Adventure sau Explore și vor avea integrat Wi-Fi, actualizări over-the-air, scaune realizate din materiale ecologice și un acoperiș panoramic de sticlă. Indiferent de model, pachetul Adventure adaugă un compresor de aer la bord și o protecție mai robustă a caroseriei. De asemenea, pachetul Adventure oferă scaune încălzite și ventilate, dar și ceea ce compania numește Rivian Elevation 360, un sistem audio, care are un difuzor Bluetooth detașabil. Pentru pickup-ul R1T, pachetul Adventure adaugă un sistem de monitorizare de la distanță și un capac electric pentru benă.

În ceea ce privește pachetul Explorer, acesta are mai puține opțiuni față de pachetul Adventure. Proprietarii care vor opta pentru pachetul Explorer vor beneficia de scaune ecologice și de sistemul audio Rivian Elevation 360, dar fără difuzorul Bluetooth detașabil. De asemenea, pickup-ul electric R1T va avea un capac pentru benă manual în loc de unul electric. Vehiculele echipate cu pachetul Explorer vor avea un preț mai mic, 67.500 de dolari pentru pickupul electric, respectiv 70.000 de dolari pentru SUV-ul R1S. Acestea vor fi disponibile din ianuarie 2022.

Pentru a citi articolul complet, apasă AICI

Articole similare

Scădere majoră a pieței auto britanice

Robert Stan

Castrol, parteneriat cu XING pentru răcirea avansată a bateriilor EV-urilor

Florin Amariei

Sfat Nokian Tyres: Verificați pneurile înainte de a pleca la drum de sărbători

Filip Sîrbu

Leave a Comment