AUTOpro
Stiri

Formula 1 va debuta pe 5 iulie cu etapa din Austria

După ce planurile pentru un start normal al sezonului 2020 au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, organizatorii încearcă un debut de sezon pe 5 iulie.

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au anunțat că debutul sezonului 2020 va avea loc în Austria pe data de 5 iulie. Etapele vor continua în Europa în iulie, august și septembrie pentru ca apoi caravana Marelui Circ să se mute în Asia, America de Nord și America de sud în lunile de toamnă.

Finalul sezonului este programat în Orientul Mijlociu cu etapele din Bahrain și Abu Dhabi. În total, organizatorii speră să poată organiza între 15 și 18 etape în noul calendar.

Nu au fost comunicate alte date în afară de cea de 5 iulie pentru prima etapă, însă Austria vrea să organizeze o a doua etapă suplimentară pe 8 iulie. Tot în luna iulie, circuitul britanic de la Silverstone ar putea găzdui două etape, dar acestea se vor disputa fără spectatori.

Marele Premiu al Franței, etapa care ar trebuit să deschisă acest sezon trunchiat a fost anulată pe fondul deciziei autorităților franceze de a interzice evenimentele publice majore.

Articole similare

Interviu în exclusivitate AUTOpro cu Linda Jackson, CEO-ul mărcii Peugeot: „Nu sunt un fan al ecranelor în mașini”

Mihai Morcovescu

Noul Volkswagen ID.7, înlocuitorul electric al Passat-ului, va debuta oficial pe 17 aprilie

Mihai Morcovescu

Top putere medie mașini din Europa + clasament capacitate cilindrică, greutate, raport masă / putere și emisii

Darius Pana

Leave a Comment