AUTOpro
Stiri Industrie

Ford Mustang Mach-E va fi echipat cu anvelope Continental

ford mustang mach-e continental

Constructorul american a luat decizia de a desemna Continental drept furnizor original de anvelope pentru modelul său Mustang Mach-E. SUV-ul electric va fi echipat cu PremiumContact 6.

Continental spune că acest model este special conceput pentru condus sportiv și confortabil, iar în același timp poate crește gama de vehicule electrice datorită rezistenței sale reduse la rulare.

„Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului”, spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu.

PremiumContact 6 este fabricat și în unitatea de producție din Timișoara.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope.

PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan confortabile și spre mașini sportive și combină confortul cu răspunsul exact al direcției, siguranța și caracteristicile de mediu. Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii au dezvoltat noi compuși, un nou design al anvelopelor, precum și o bandă de rulare care, prin funcționare, oferă confort pasagerilor. Drept urmare, kilometrajul acestui model (în ceea ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, durata de viață și confortul) a crescut cu până la 15% comparativ cu cel precedent.

Modelele europene vor primi Continental PremiumContact 6, 225/60/R18 104V XL și Continental PremiumContact 6, 225/55/R19 103V XL.

Articole similare

OICA: Industria auto mondială se confruntă cu dificultăţi fără precedent

Robert Stan

Drive test Dacia Duster 2 facelift – pe calea digitalizării

Florin Amariei

Volkswagen Golf 8 facelift: noi informații despre versiunea restilizată a compactei germane

Mihai Morcovescu

Leave a Comment