AUTOpro
Stiri Green car

Bentley-ul electric al viitorului va folosi inteligența artificială pentru a compune muzică

Divertismentul în mașină este din ce în ce mai ofertant și ne arată că viitorul aparține inteligenței artificiale. Bentley se va folosi de aceasta pentru a compune muzică în timp real care se potrivește cu preferințele și stilul de condus ale șoferului.

Bentley a semnat un parteneriat cu LifeScore și împreună vor dezvolta noua experiență inteligentă a divertismentului prin muzică. Șoferii vor avea parte de coloane sonore personalizate pentru fiecare traseu pe care îl parcurg. Într-o oră se pot compune 100 de miliarde de piese muzicale unice.

Duo-ul lucrează în prezent la algoritmul de analiză a datelor despre stilul de condus al șoferului, modul în care acesta schimbă treptele de viteză, locația mașinii în timp real și condițiile de drum la care este supusă mașina.
LifeScore colaborează cu muzicieni cu renume, instrumente clasice și contemporane și tehnologii de ultimă oră pentru a înregistra coloanele sonore în sistem surround.

Parteneriatul este un prototip futuristic în curs de dezvoltare și va face parte din structura primei mașini electrice sub semnătura Bentley.

Articole similare

Tesla Model 3 este în sfârșit aici

Emanuel Nastasa

Daimler intenționează să producă în Germania bateriile pentru mașinile sale electrice

Florin Amariei

Citroën își electrifică toate vehiculele comerciale ușoare

Florin Amariei

Leave a Comment