AUTOpro
Eveniment

Cel mai 4×4 din România, la a XIV-a ediție

Autofan Company va organiza în acest week-end a XIV-a ediție a concursului național ”Cel mai 4×4 din România”. Pentru a acoperi toate nișele pe care s-a dezvoltat în ultimii ani acest segment, vor fi acordate patru premii diferite: ”Cel mai 4×4 SUV”, ”Cel mai 4×4 SUV premium”, ”Cel mai 4×4 off-road” și ”Cel mai 4×4 pick-up”.  

IMG_7091

Pentru a fi eligibile în competiție, modelele concurente trebuie să fi intrat în oferta dealerilor autohtoni până la finalul primului semestru al acestui an. O altă condiție este ca toate automobilele să fie testate exclusiv în echiparea pe care fabricantul a omologat-o pentru utilizarea rutieră obișnuită. Nu sunt permise nici un fel de imbunatăţiri ale motorului, transmisiei, trenului de rulare sau caroseriei, iar anvelopele trebuie să fie cele prevăzute ca echipament original al autoturismului. Aceste condiții sunt esențiale, pentru că vorbim de o competiție care își dorește recunoașterea valorilor esențiale ale modelelor câștigătoare, care să poată fi accesate de clienții acestora fără investiții suplimentare. Tocmai de aceea probele on-road se desfășoară pe un tronson de drum public, cu respectarea tuturor regulilor de circulație în vigoare. Va exista și o sesiune de teste of-road, diferențiate în funcție de clasele din concurs.

IMG_6861

Membrii juriului provin de la medii elocvente de presă, iar titlurile acordate sunt Mărci Înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, ”Cel mai 4×4” fiind singura competiţie naţională de tradiţie rezervată domeniului 4×4.

Articole similare

Principalele premiere de la Detroit

administrator_autopromag

Cum a decurs prima zi a concursului “Cel mai 4 x 4”

Filip Sîrbu

1 comment

adiarc 28/05/2015 at 5:35 PM

Unde are loc ?

Reply

Leave a Comment