AUTOpro
Stiri Green car

Clienții noii Kia EV6 – prețuri reduse la stațiile Ionity

Ionity are o rețea de 400 de stații de încărcare de mare putere în 24 de țări europene

Clienții noului crossover electric Kia EV6 vor beneficia de prețuri reduse per kWh la stațiile de încărcare rapide în curent continuu (DC) Ionity. Consorțiul Ionity, din care face parte și producătorul coreean, are o rețea de 400 de stații de încărcare de mare putere în 24 de țări europene.

Arhitectura pe 800 V îi permite noii Kia EV6 să se încarce de la 10 la 80% în doar 18 minute.

Arhitectura pe 800 V îi permite noii Kia EV6 să se încarce de la 10 la 80% în doar 18 minute la un punct de încărcare Ionity cu putere maximă de 350 kW. Stațiile Ionity permit noului EV Kia să câștige nu mai puțin de 100 km după fiecare 4,5 minute de încărcare !

Kia oferă două pachete de tarife

Kia oferă două pachete de tarife. Pachetul Access, care va fi disponibil mai târziu în acest an, costă doar 4,5 euro pe lună și oferă clienților prețuri inferioare mediei la energie – de 0,52 euro/kWh comparativ cu nivelul de 0,79 euro/kWh disponibil la majoritatea stațiilor de încărcare publice din Europa.

Stațiile Ionity permit noului EV Kia să câștige nu mai puțin de 100 km după fiecare 4,5 minute de încărcare !

Pachetul Kia Power, care este disponibil din luna mai, se adresează utilizatorilor mai frecvenți care – pentru un abonament lunar de 13 euro – pot accesa prețuri ale energiei de la 0,29 Euro/kWh. Toți clienții care comandă noul EV6 vor primi un abonament gratuit de un an la pachetul IONITY „Power” până la sfârșitul anului 2022.

Toți clienții care comandă noul EV6 vor primi un abonament gratuit de un an la pachetul IONITY „Power”.

Articole similare

APIA: Piața auto din România s-a majorat cu aproape 12% față de 2022

Mihai Morcovescu

Seat Ateca este câștigătorul premiului “AUTOBEST 2017”

Filip Sîrbu

Tesla prezintă prima imagine cu viitorul camion greu electric

Filip Sîrbu

Leave a Comment