AUTOpro
Stiri Prezentari

Volkswagen a lansat noul Polo. Se remarcă un upgrade tehnologic

Volkswagen Polo a ajuns la a șaptea generație, ultima actualizare generală fiind primită în 2017. Iată, așadar, patru ani mai târziu, în 2021, că Volkswagen Polo este din nou regândit pentru a răspunde doleanțelor clienților din mediul urban.

Volkswagen Polo este, fără doar și poate, una dintre cele celebre automobile din segmentul B sau compact. Acum este relansat și vânzările încep chiar din mai 2021, Volkswagen fiind gata să livreze în acest an primele unități.

Noul Polo utilizează tehnologii pe care le întâlneam de obicei în mașini mai scumpe, din clase superioare. Nevoie de digitalizare și dorința de conectivitate au împins, însă, includerea acestora și în modelele de bază ale mărcii germane.

Astfel, noul Polo vine cu ACC predictiv (tempomat adaptiv) și sistemul Lane Assist – oferit acum ca standard la fiecare model Polo – pentru a crea un sistem de asistență care permite conducerea parțial automatizată, faruri IQ.LIGHT LED matrix, stopuri LED, airbag central și airbag central.

În plus, Volkswagen a integrat acum Cockpit-ul digital (instrumente digitale cu un afișaj de 8,0 inch) în echiparea de bază.

Volkswagen Polo are, însă, niveluri de echipare noi precum noul Golf. Așadar, Style și R-Line dispun de niveluri similare din punct de vedere al specificațiilor.

Prețurile pentru noul Polo ar urma să pornească de la 14.021 de euro cu TVA inclus și să ajungă până la 17.777 de euro cu TVA inclus în echipare de top fără alte extra-uri adăugate.

Articole similare

General Motors va lansa GMC Hummer

Mercedes-Benz a dezvăluit cea de-a 6-a generație a sedanului premium E-Class (cu video)

Mihai Morcovescu

Morgan lansează Plus 8 GTR. Vor fi construite doar nouă exemplare

Florin Amariei

Leave a Comment