AUTOpro
Stiri

Ce se întâmplă cu Land Cruiser?

Toyota va întrerupe comercializarea Land Cruiser în SUA după modelul din 2021. Însă, Lexus LX (construit pe aceeași platformă cu Land Cruiser 200) va continua să fie comercializat.

Potrivit publicației Motor Authority, Toyota va întrerupe comercializarea Land Cruiser în SUA, după modelul din 2021. Cu toate acestea, Lexus LX va continua să fie comercializat. dar va suferi câteva modificări. Acesta va avea un motor V6 turbocompresor în locul actualului V8 de 5,7 litri.

Se pare că modelul din 2021 a vehiculului Land Cruiser, va reveni la Heritage Edition, dar va mai fi adăugată o opțiune față de cele anunțate deja. Opțiunilor de culoare alb și negru li se vor alătura două noi culori: argintiu și gri, însă doar 10% din autovehiculele prezente la Heritage Editions vor fi vopsite în aceste noi culori, restul de 80% fiind împărțit între alb și negru.

Următoarea generație Toyota Land Cruiser, care va fi cunoscută sub numele de seria 300 (modelul actual este seria 200), trebuia să apară pe piață începând cu 2021, dar se pare că nu va mai ajunge pe piața din SUA.

 

Pentru a citi articolul complet, apasă AICI

Articole similare

Dacia Sandero Stepway ar putea fi convertit într-un SUV subcompact care să fie lansat în 2028

Mihai Morcovescu

Care sunt cele mai congestionate orașe din lume și pe ce loc este Bucureștiul

Darius Pana

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Mihai Morcovescu

Leave a Comment