AUTOpro
Stiri Green car Industrie

Castrol, parteneriat cu XING pentru răcirea avansată a bateriilor EV-urilor

racire baterii ev castrol xing

Castrol a încheiat un nou parteneriat cu XING Mobility prin care urmărește să obțină relativ repede răcirea avansată a bateriilor mașinile electrice (EV-urilor).

Din 2015, XING Mobility, a continuat să-şi extindă sistemul de baterii şi tehnologiile pentru grupurile motopropulsoare, ieșind în evidență față de concurenţă prin furnizarea de sisteme auto de calitate pentru companiile care au adoptat timpuriu această tehnologie. Tehnologia sa de vârf imersează direct celulele acumulatorilor litiu-ion disponibili pe scară largă într-un lichid termic pentru autovehiculele electrice.

Produsul lansat recent de Castrol, lichidul termic pentru autovehicule electrice Castrol ON este circulat prin sistemul de baterii XING Mobility, cu un debit dinamic, pentru a asigura un management termic superior al bateriei, care permite o eficiență îmbunătățită și este special concepută pentru a satisface specificațiile, condițiile și cerințele de siguranță extrem de exigente ale acestor aplicații.

Castrol oferă uleiurile, lichidele și lubrifianții de care are nevoie lumea întreagă, pentru fiecare conducător auto, fiecare motociclist și fiecare sector industrial. Lumea transporturilor devine electrică și lichidul pentru autovehicule electrice Castrol ON, lansat recent, are un rol esențial de jucat în era mobilității electrice. Gama de lichide avansate Castrol ON pentru autovehicule electrice are scopul de a aduce industria mai aproape de atingerea punctelor cheie pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice (EV), ajutându-le să aibă o „autonomie mai mare, să se încarce mai rapid și să aibă o durată de viață mai mare”.

Ca urmare a acestui parteneriat nou cu XING Mobility, Castrol poate beneficia de adaptabilitatea și spiritul inovator al XING Mobility, iar tehnologia XING Mobility va beneficia de pe urma cercetărilor și expertizei Castrol în domeniul lichidelor. Cele două companii vor colabora pentru a optimiza lichidul și hardware-ul pentru a îmbunătăți performanța sistemului cu baterii al autovehiculelor electrice.

Oficialii celor două companii au arătat că sunt încântați de ce rezervă viitorul.

Articole similare

Imagini în exclusivitate de la Salonul Auto de la Detroit – II

Filip Sîrbu

Vinfast devine primul câștigător al premiului Autobest „The Rising Star”, al doilea în 4 ani pentru brandul vietnamez

Mihai Morcovescu

HARTĂ. Cele mai căutate mașini de lux în Europa

Florin Amariei

Leave a Comment