AUTOpro
Stiri

Mașinile pe care vrem cel mai mult să le testăm

masinile pe care vrem sa le testam

O nouă analiză relevă mașinile pe care vrem cel mai mult să le testăm, dar nu neapărat să le și cumpărăm. Iată, așadar, ce automobile sunt dorite pentru o experiență scurtă de majoritatea celor care au permis și sunt prezenți în online.

Un agregator a reușit să afle volumele de căutări dedicate mașinilor pe care internauții ar vrea să le testeze. Datele au fost centralizate pe căutări desfășurate la nivel internațional, acolo unde motorul de căutare Google este activ. Cercetarea a fost efectuată după următoarea sintagmă: „[nume complet mașină] + test drive”.

Începem clasamentul de la coadă la cap, așadar în top 10 avem pe ultimul loc Rolls-Royce Wraith. Acest coupe de lux de sorginte britanică și influență nemțească a strâns peste 1200 de căutări.

Pe locul 9 este, fără a fi surprinși, se află Rolls-Royce Phantom cu un volum de căutări de 1440 la nivel global. Această poziție este împărțită cu Porsche Panamera și Bentley Continental GT.

În continuare, pe 8, este Rolls-Royce Ghost. Avem, așadar, trei modele ale mărcii care prezintă interes crescut pentru internauți la capitolul test drive.

Pe locul 7 Este noul Porsche 911 Carrera S care a strâns 1800 de căutări. Și nu e de mirare, din moment ce automobilul este un real star pe social media.

Cu o revenire nesurprinzătoare, pe locul 6 intră din nou Rolls-Royce cu al său Dawn.

Top 5 mașini pe care vrem cel mai mult să le testăm este deschis de Porsche cu al său nou Taycan, un EV extrem de apreciat de clienți și jurnaliști. Poziția este împărțită cu Bugatti cu Voiture Noire care a fost căutat pentru test drive, la fel ca Taycan, de 2520 de ori.

Pe locul 4 avem Bugatti Chiron Super Sport.

Triada celor mai căutate automobile pentru test drive o reprezintă AMG One (locul 3), Lamborghini Aventador SVJ (locul 2) și Porsche Macan (locul 1).

Finalmente, când vine vorba doar de branduri, numai Aston Martin și BMW sunt cele mai căutate mărci pentru efectuare de test drive-uri.

Foto: Gabriel Preda și Rolls-Royce

Articole similare

Tesla Model 3 este în sfârșit aici

Emanuel Nastasa

Ford Fiesta va fi scos din producție din 2023, la fel S-MAX și Galaxy

Darius Pana

Tesla Cybertruck, surprins în teste pe o plajă din Texas. Debutul, pe 30 noiembrie (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment