AUTOpro
Industrie Stiri

Aplicație Kia pentru doritorii de mașini electrice

Kia Go Electric

Kia Motors Europe a lansat o nouă aplicație, „Go Electric”, care va explica cumpărătorilor interesați fiecare aspect al automobilelor electrice ale brandului.

Noua aplicație urmărește să răspundă întrebărilor pe care mulți șoferi le au despre noile automobile electrice, inclusiv cum funcționează numeroasele sisteme de propulsie, cum diferă experiența de condus și cum se încarcă.

Prima versiune a aplicației „Go Electric” este axată pe crossover-ul popular, 100% electric e-Niro. Aceasta permite utilizatorilor să exploreze numeroasele caracteristici și tehnologii ale automobilului și să învețe totul despre performanțele bateriei celui mai bine vândut automobil electric Kia. De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să își personalizeze e-Niro-ul ideal și să creeze o vizualizare a realității augmentate (AR) a acestuia – în culoarea lor preferată – folosind camera telefonului sau a tabletei. Aplicația AR le permite utilizatorilor să vadă automobilul în mediul real, cu explicații de realitate mixtă (MR) care apar pe automobil pentru a oferi utilizatorilor informații suplimentare despre atributele specifice ale acestuia.

Aplicația „Go Electric” va fi utilizată de către personalul dealerilor Kia pentru a-i ajuta să explice consumatorilor gama de automobile electrice ale brandului, aflată în plină dezvoltare. În plus, în urma izbucnirii pandemiei de coronavirus, aplicația le permite șoferilor să învețe și să descopere, din confortul propriei locuințe, mai multe despre modul în care funcționează automobilele electrice.

Aplicația este compatibilă cu multe dispozitive mobile cu sistem iOS și Android. De asemenea, Kia va actualiza aplicația în viitor cu noi automobile electrice, hybrid și plug-in hybrid din gama de automobile ale brandului din Europa. Aplicația este disponibilă momentan în limba engleză, în viitor urmând să fie adăugate mai multe limbi și conținut nou.

Aplicația „Go Electric” se poate descărca gratuit din Apple App Store sau Google Play Store.

  • Noua aplicație răspunde întrebărilor cumpărătorilor în legătură cu automobilele electrice
  • Prezintă aspecte ale conducerii și deținerii automobilelor electrice într-un mod relevant și accesibil
  • Utilizatorii pot vizualiza și învăța despre automobilele electrice Kia din lumea reală cu ajutorul AR (realității augmentate)
  • În viitor, vor fi adăugate în aplicație mai multe automobile electrice, hibride și plug-in hibride
  • Aplicația este disponibilă gratuit și este compatibilă cu multe dispozitive cu sistem iOS și Android

Articole similare

Ram 1500 Revolution BEV – conceptul ce arată linia de urmat pentru pick-up-urile brandului american

Darius Pana

VIDEO: Renault a publicat prima imagine cu interiorul noului Espace. Modelul va fi lansat în 28 martie

Mihai Morcovescu

Modelele Audi care vor fi lansate începând cu 2024 vor avea un design mai prietenos și mai puțin agresiv

Mihai Morcovescu

Leave a Comment