AUTOpro
Stiri

Jacob & Co Twin Turbo Furious Bugatti 300+, performanță extremă

Jacob & Co Twin Turbo Furious Bugatti 300+ 1

Performanță extremă, lux fără limite, frumusețe de neegalat și măiestrie excepțională sunt doar câteva dintre expresiile care definesc noul Jacob & Co Twin Turbo Furious 300+, un ceas inspirat de cel mai rapid hypercar creat vreodată.

Jacob & Co și Bugatti se laudă, pe bună dreptate, că împărtășesc aceleași standarde și valori în tot ceea ce fac. Niul ceas Twin Turbo Furious 300+ nu face excepție. După Bugatti Chiron Tourbillon, manufactura Jacob & Co și celebrul producător de mașini sport de lux au creat împreună o altă capodoperă gata să fie prezentată lumii. După cum sugerează și numele său, ceasul este inspirat de cel mai rapid hypercar creat vreodată – Chiron Super Sport 300 +.

Timpul a rămas în loc atunci când, cu mai puțin de un an în urmă, Bugatti a devenit primul producător de automobile care a depășit cu un produs al său bariera de 300 mph (483 km/h). Aflat la volanul unui Bugatti Chiron Super Sport 300+, Andy Wallace, câștigător al celebrei curse de la Le Mans, a stabilit un nou record mondial de viteză atingând 304.773 mph (490.484 km/h).

Pentru a sărbători cel mai rapid hypercar din lume, manufactura Jacob & Co. a creat Twin Turbo Furious 300+ piesă care include două tourbilloane cu trei un „minute repeater” și un cronograf. Mecanismul este găzduit într-o carcasă din titan și carbon, care evocă aspectul caroseriei din fibră de carbon a mașinii care a stabilit noul record mondial.

Prezența unui tourbillon în mecanismul unui ceas îl plasează deja printre produsele de elită. Twin Turbo Furious de la Jacob & Co. merge chiar mai departe încorporând două tourbilloane în designul său impresionant. Acestea lucrează împreună pentru a compensa efectele gravitației asupra preciziei ceasului.

„În Jacob & Co. am găsit un partener care înțelege cum vedem noi exclusivismul și modul în care fiecare obiect care poartă numele Bugatti trebuie să combine puterea extremă și cea mai sofisticată tehnologie cu luxul pur, estetica și eleganța inconfundabilă. Twin Turbo Furious 300+ este un nou produs creat în spiritul acestui parteneriat”, a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

Pentru eventualii doritori trebuie menționat că noul Jacob & Co Twin Turbo Furious 300+ este limitat la doar trei piese.

În 2019, Bugatti și Jacob & Co. au semnat un parteneriat care are ca scop crearea unor ceasuri unice. Acestea respectă fidel spiritul ambelor companii, ducând măiestria în domeniul ceasornicăriei către noi culmi, aparent, imposibil de atins.

Pentru a inaugura parteneriatul au fost create inițial două ceasuri. Aceste ceasuri, bazate pe Twin Turbo Furious și Epic X Chrono, au fost direct inspirate din designul și spiritul unic al hipermașinilor Bugatti.

În acest an, Bugatti și Jacob & Co. au prezentat noi ceasuri aparținând colecției Twin Turbo Furious și au lansat o nouă linie de produse inspirată de Bugatti Chiron.

Articole similare

Alfa Romeo va livra o flotă de 400 de modele Tonale carabinierilor italieni

Mihai Morcovescu

Ineos Grenadier Quartermaster alimentat cu hidrogen: prima fotografie. Debutul, pe 13 iulie

Mihai Morcovescu

Volkswagen exclude relansarea modelelor Beetle și Scirocco

Mihai Morcovescu

Leave a Comment