AUTOpro
Stiri

Al șaptelea concept Skoda Academy: Scala Spider

Skoda și-a propus ca în luna iunie să arate cel de-al șaptelea concept desenat de studenții din cadrul Skoda Academy, o școală vocațională cu 90 de ani de existență.

Începând cu 2014, Skoda prezintă în fiecare an un concept desenat și realizat de studenții Skoda Academy, școală care pregătește viitor profesioniști ai designului pentru constructorul ceh.

În acest an, studenții au imaginat o versiune spider a compactei Skoda Scala, model prezentat de constructorul ceh în anul 2008. Skoda ne arată acum primele schițe ale acestui concept. În luna iunie, acest concept ar trebui să existe și fizic, realizat în mare parte manual de către aceeși studenți cu sprijinul departamentului de design din Mlada Boleslav, pe care l-au și vizitat, după o întâlnire cu Designerul-Șef Skoda, Oliver Stefani.

Nu vă imaginați că acest concept ar putea să ajungă și în variantă de serie. În ultimii ani, tot ce putea fi considerat model pasional în segmentele de volum a fost retras din cauza vânzărilor slabe, spun producătorii. Astfel, au dispărut hatchback-urile în trei uși din clasele mică și compactă, la fel și multe coupe-uri și cabriolete din aceleași segmente.

Articole similare

Kardex Remstar a inaugurat filiala din România, în Timișoara

Filip Sîrbu

Aston Martin lansează ediția limitată DBS 59 pentru a celebra victoria de la Le Mans din 1959

Dragos Baltateanu

Hummer a renăscut sub forma unui super pickup electric

administrator_autopromag

Leave a Comment