AUTOpro
AUTO pro Exclusiv

Juriul european AUTOBEST a votat finaliștii categoriei „Cea mai bună mașină din Europa în 2021”

În ciuda crizei sanitare care a afectat industria auto, anul acesta AUTOBEST a anunțat un număr recod de finaliști la categoria „Cea mai bună mașină din Europa în 2021”.

Noul Citroen C4, Dacia Sandero, Honda Jazz, Peugeot 2008, Seat Leon, Skoda Octavia și Toyota Yaris sunt finaliștii AUTOBEST 2021. Aceste mașini vor concura pentru premiul „Cea mai bună mașină din Europa în 2021”. Juriul internațional format din 31 de membri va face evaluările finale și vor stabili câștigătorul, care va fi anunțat la mijlocul lunii decembrie.

Membrii juriului AUTOBEST reprezintă 31 de țări europene, ceea ce îl face cel mai mare juriu independent din industria auto la nivel global. Jurații acordă o atenție deosebită eforturilor depuse de industria auto, precum investițiile, noile oportunități de locuri de muncă, fondurile pentru mașinile ecologice și tehnologiile, sprijinul pentru diferite regiuni ale Europei. Noile tehnologii auto și conectivitatea sunt, de asemenea, apreciate de jurați. În total, dedicăm opt premii acestor realizări în următoarele categorii: MANBEST, COMPANYBEST, ECOBEST, DESIGNBEST, TECHNOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST și SPORTBEST.

Pentru ca o mașină să devină un câștigător AUTOBEST, trebuie să reprezinte cea mai bună ofertă pentru majoritatea clienților europeni. Prețul, rețeaua de servicii, distribuția pieselor de schimb și versatilitatea sunt cele mai importante criterii în procesul de votare. Proiectarea și noile tehnologii devin, de asemenea, un factor mai critic pentru vot. AUTOBEST folosește un sistem de vot transparent, cu o matrice complexă de 13 criterii pentru a decide câștigătorii, care vor fi anunțați de către AUTOBEST în următoarea perioadă.

„În Europa și în întreaga lume trăim vremuri excepționale, în fața uneia dintre cele mai mari crize de sănătate publică din acest secol. Vedem cât de mult această criză a afectat industria auto din Europa. Ca mass-media auto, suntem, de asemenea, foarte afectați și vedem atât de mulți oameni care se confruntă cu dificultăți extreme. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, am decis să rămânem fideli tradiției noastre și să anunțăm finaliștii așa cum am făcut în fiecare an, în ultimele două decenii. Numărul record de șapte finaliști este rezultatul direct al veștii minunate venite din industrie, noi modele strălucitoare, care merită prezența în finală ”, a declarat Dan Vardie, fondator și președinte al AUTOBEST.

De asemenea, AUTOBEST lansează sigla „Finalist european AUTOBEST 2021”. Cei șapte producători au dreptul să utilizeze sigla în toate campaniile lor de comunicare și marketing înainte de anunțul câștigătorului.

Cea de-a 20-a ceremonie de premiere va avea loc anul viitor, la o dată și la o locație alese ulterior, în funcție de condițiile sanitare din diferite țări ale Europei. Ediția din acest an a Galei Premiilor AUTOBEST a avut loc la Mainz, Germania, pe 13 februarie, reunind un număr record de directori de top din diferite companii și organizații.

Articole similare

Dacia Bigster va fi produsă la Mioveni!

Dan Vardie

AUTOBEST anunță finalistele Best Buy Car of Europe in 2023 precum și alte premii

Darius Pana

Carlos Ghosn, arestat la Tokyo sub suspiciunea de fraude fiscale

Leave a Comment