AUTOpro
AUTO pro Exclusiv

Gala AUTOBEST 2018 – Reacții la cald

Cel mai important eveniment motoring al Europei a avut loc joi, 7 februarie, la Salzburg. Gala AUTOBEST din acest an a fost una de excepție, atât prin prisma organizării, dar mai ales datorită concentrării de personalități de top ale industriei auto mondiale.

 

Gala AUTOBEST, evenimentul care oficiază acordarea premiilor anuale pentru cele mai bune realizări ale industriei auto, dar și pentru personalitățile marcante a căror activitate influențează puternic industria, a încheiat competiția din acest an printr-o gală selectă, unanim apreciată de invitații de top.

Și este vorba despre invitați de top, foarte selectivi cu aparițiile la evenimente. Dr. Wolfgang Porsche, Președintele Porsche AG, a fost profund impresionat de atmosfera evenimentului și de onoarea de a face parte, de acum înainte, din AUTOBEST Hall of Fame, galeria unică în lume, dedicată celor mai marcanți oficiali din industria auto.

Introducerea sa în această galerie a fost făcută de Dan Vardie, Chairman & Founder AUTOBEST:

Dr. Wolfgang Porsche, acționar și Președinte al Porsche Automobile Holding SE și Porsche AG își va sărbători ziua de naștere pe 10 mai. Noi, cei de la AUTOBEST, am decis să-i sărbătorim această zi puțin mai devreme, cum altfel decât spunându-i “bun venit” în AUTOBEST Hall of Fame. Aceasta este o galerie unică la nivel global, dedicată oamenilor de top ai industriei auto, personalităților care și-au dedicat întreaga viață dezvoltării automobilului. Este un Hall of Fame pentru oamenii remarcabili, care și-au pus definitiv amprenta asupra acestei lumi. Accederea în această galerie selectă este o urmare a deciziei celui mai mare juriu auto european, cu nu mai puțin de 31 de țări reprezentate.

Dr. Wolfgang Porsche a mulțumit juriului și a apreciat, emoționat, amploarea și rafinamentul evenimentului.

Domnule Vardie, doamnelor și domnilor,

Ce seară! Am rămas fără cuvinte pentru moment.. Sunt onorat și fericit pentru recunoașterea muncii mele de o viață. Vă mulțumesc, domnule Vardie, pentru cuvintele frumoase. Nu se întâmplă chiar în fiecare zi să aud asemenea cuvinte. Să devin membru al acestei galerii unice, dedicată celor mai mari personalități ale industriei auto, este o mare onoare. Și un sentiment foarte bun. Vă mulțumesc, dragi membri ai juriului, că m-ați ales pe mine.

Premiul MANBEST i-a revenit anul acesta lui Li Shufu, Founder & Chairman Geely Holding Group. Li Shufu nu a putut fi prezent personal la Gală, datorită faptului că pregătește o surpriză de proporții în lumea auto și veți înțelege ce anume într-un material din viitorul număr AUTOpro. Președintele Geely a intervenit însă cu un mesaj video adresat invitaților și membrilor juriului în care a mulțumit pentru recunoașterea eforturilor sale într-o industrie mai dinamică decât se așteptau mulți acum câțiva ani.

Marek Reichman Chief Creating Officer Aston Martin Lagonda a primit premiul DESIGNBEST Hall of Fame, dedicat celor mai buni designeri auto din lume. Puteți citi discursul lui Marek Reichman, dar și introducerea lui Dan Vardie în comunicatul de presă oficial al Aston Martin.

 

Deși a fost anunțat de ceva timp, aceasta a fost seara în care a fost acordat premiul BEST BUY CAR 2018 noului Citroen C3 Aircross, marca franceză fiind reprezentată de Linda Jackson, CEO Citroen, care a ținut să mulțumească juriului pentru recunoașterea calităților de ansamblu ale unui model extrem de important în gama Citroen.

Sunt foarte fericită să fiu aici, în Salzburg și să primesc acest prestigios premiu european din partea juriului AUTOBEST. În numele întregii mele echipe, sunt foarte mândră și onorată să văd modelul C3 Aircross câștigând premiul Best Buy Car 2018. Dincolo de mașină, acest premiu răsplătește toată munca noastră începând cu 2014 pentru reînnoirea completă a mărcii Citroen. Desigur, este o recunoaștere excelentă a calităților lui C3 Aircross, care corespunde perfect ideii de “Best Buy Car” pe care o împărtășim cu AUTOBEST.”

Toate companiile implicate în eveniment au emis zilele acestea comunicate de presă cu declarații ale câștigătorilor și ale Chairman-ului AUTOBEST. Astfel, în această perioadă, editorul nostru, Dan Vardie, Chairman & Founder AUTOBEST, este cea mai citată personalitate a industriei auto, în contextul unor schimbări majore ale direcției acesteia.

Articole similare

Lansarea lui Dacia Spring este iminentă!

Cătălina Cozma

Competiția „Cel mai 4×4” din România, ediția a XXI-a

Filip Sîrbu

Cifrele financiare ale Grupul PSA, de la începutul anului 2016

administrator_autopromag

Leave a Comment