AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Săptămâna SUV-urilor la Opel aduce reduceri consistente

  • Crossland X Enjoy 1.2 benzină 81 CP –  de la 10.960 eur cu TVA și prima de casare incluse
  • Mokka X Selection 1.6 benzină 115 CP  –  de la 14.160 eur cu TVA inclusă
  • Grandland X Selection 1.2 benzină 130 CP –  de la 16.200 eur cu TVA și prima de casare incluse

Săptămâna SUV-urilor la Opel va avea loc în perioada 1- 8 martie și oferă tuturor celor interesați de achiziționarea unui SUV posibilitatea de a testa noua gamă de SUV-uri Opel. Evenimentul propune oferte speciale care aduc reduceri consistente:

  • Opel Crossland X în versiunea de echipare Enjoy, cu motorizarea 1.2 benzină de 81 CP  este în oferta Opel de la doar 10.960 eur cu TVA și prima de casare inclusă.
  • Opel Mokka X Selection cu motorizarea 1.6 benzină 115 CP poate fi acum achiziționat de la 14.160 eur cu TVA, prin leasing sau credit auto.
  • Prețurile pentru Opel Grandland X Selection 1.2 benzină 130 CP pornesc de la 16.200 eur cu TVA și prima de casare incluseCrossland X – cel mai sigur autovehicul din segmentul său

În cadrul clasamentelor de siguranță publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat modelului Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecția adulților, protecția copiilor, protecția pietonilor și sistemele de asistență pentru siguranță.

Pe lângă echipamentele de siguranță din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulație, Opel Crossland X oferă și unele inovații opționale pentru sporirea siguranței în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de detectare a somnolenței șoferului, farurile LED, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180 de grade și asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Mokka X – tracțiune integrală și sisteme de siguranță de top

SUV-ul subcompact a atras mulţi clienţi noi către marca Opel care sunt încântaţi de combinaţia dintre caroseria unui SUV, designul elegant, nota sportivă şi abilităţile off-road

Opel Mokka X

Pe lângă sistemul de tracţiune integrală, inginerii Opel au urmat încă o dată strategia mărcii de a face tehnologiile inovatoare accesibile pentru un grup larg de cumpărători şi au introdus iluminarea frontală adaptivă (AFL) cu LED-uri. Sistemul AFL LED adaptează automat modelul de iluminare al farurilor la situaţia de conducere, astfel încât să fie asigurată cea mai bună iluminare fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi.

Grandland X – siguranță, confort și echipări de top

Grandland X cu o lungime de 4,48 metri propune o multitudine de tehnologii inovatoare care vizează siguranța, confortul și spiritul practic. Portofoliul său de sisteme de asistență și tehnologii ultramoderne este de primă clasă: farurile LED adaptive, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, sistemul de detectare a somnolenței șoferului și sistemul avansat de asistență la parcare sunt numai câteva dintre acestea. Ca și celelalte modele din ofertă, scaunele față ergonomice certificate de AGR sunt disponibile opțional. Accesul facil la portbagaj este asigurat de hayonul cu acționare electrică ce poate fi deschis și închis prin simularea unei mișcări de lovire cu piciorul sub bara de protecție spate.

 

Articole similare

Aptera – triciclul cu rol de masina pe care nu il incarci vreodata

Florin Amariei

Motoare cu consum de ulei

TopGear Electric Awards: Hyundai Kona Electric este „Best Small Family Car”

Robert Stan

Leave a Comment