AUTOpro
AUTO pro Exclusiv

Exclusivitate AUTOpro: Noua berlină Fiat se numește Tipo

Membrii Juriului AUTOBEST și implicit revista AUTO pro au aflat în premieră numele pe care îl va purta în Europa noua berlină a mărcii Fiat.
Juriul AUTOBEST, compus acum din reprezentanți media din 26 de țări, a fost prima organizație media din lume care a putut intra în intimitatea proiectului 356 și chiar să conducă mașinile camuflate. Acest proiect este cunoscut și sub numele „AEGEA” și reprezintă noua berlină de volum a mărcii Fiat. Însă Alfredo Altavila, Președintele Fiat Chrysler Automobiles EMEA, a dezvăluit în exclusivitate mondială pentru membrii Juriului AUTOBEST numele proiectului Aegea în Europa: „Se numește Tipo. Este un nume celebru din istoria Fiat. Această mașină merită să poarte acest nume.” Executivul Italian – de facto, adjunctul lui Super Sergio Marchionne – nu a oferit detalii de preț dar a insistat că „va fi cea mai bună „value for money„ din întregul segment.” Oricum, Altavila a promis că membrii AUTOBEST vor fi primii care vor afla prețurile de pornire pentru Tipo.
În ediția din luna octombrie a revistei AUTOpro puteți citi informații exclusive despre noul proiect Fiat, aflate în cadrul testului în premieră cu acest model și a vizitei la centrul de design din Torino.

IMG_9674

 

Articole similare

Exclusivitate națională: Mike Manley pentru AUTOpro: „Venim cu Wrangler electric!”

RevoIBIZA și AutonomARONA

Dan Vardie

Detalii exclusive Renault Scenic Vision – Design, Sustenabilitate și Siguranță

Darius Pana

Leave a Comment