AUTOpro
Stiri AUTO pro Exclusiv Eveniment

AUTOpro a fost la Salonul Auto de la Beijing 2024! Primul episod: Galerie foto extinsă cu cele mai interesante mașini!

Salonul Auto de la Beijing 2024

Nu avem idee câte publicații din România au mai avut reprezentanți prezenți la Salonul Auto de la Beijing 2024, dar știm cu siguranță că AUTOpro a fost acolo prin Dan Vardie, fondator și redactor șef AUTOpro, dar și fondator și Președinte AUTOBEST. Avem pregătite pentru voi o serie de articole în exclusivitate națională, iar primul îl avem aici, unde regăsiți o galerie foarte cuprinzătoare cu fotografii de la Salonul Auto de la Beijing 2024.

În cursul zilei de mâine vom publica un articol extins despre tot ce a însemnat Salonul Auto de la Beijing 2024. Apoi, în zilele următoare, vom avea parte de alte articole unice, exclusive, printre care câteva prime impresii și materiale test drive cu mașini despre care nu veți găsi astfel de detalii în alte publicații naționale. Până acolo, haideți să vizionăm un scurt clip video despre ce a mai fost expus la Auto China 2024, fiindcă nu au fost doar mașini pe acolo. Vedem cum Dan Vardie poartă o discuție cu un robot umanoid dotat cu Inteligență Artificială, unul dezvoltat de BAIC pentru a asista și a participa activ la procese de producție din fabricile auto din toată lumea:

Iar mai departe vă lăsăm cu galeria foto de la Salonul Auto de la Beijing 2024 pe care am promis-o încă din titlu. Toate fotografiile din acest articol au fost realizate de Joaquim Oliveira:

Rămâneți alături de noi și reveniți pe site în zilele următoare pentru a afla de ce China este, la acest moment, țara în care mai toți producătorii auto vor să performeze și de ce este foarte probabil ca următorii mari producători auto mondiali să fie cei din China.

Articole similare

Stellantis va electrifica aproape tot portofoliul european

Florin Amariei

Aehra Sedan, viitorul rival electric pentru Porsche Taycan. Debutul, în 2026

Mihai Morcovescu

Cristian Prichea este noul director al Companiei Naționale de Vânzări a Ford în România

Robert Stan