AUTOpro
Generale Plug-in Hybrid Stiri

Jeep Wrangler va primi o serie de actualizări în 2025

Producătorul american de mașini de teren Jeep introduce o serie de actualizări în gama emblematicului model Wrangler, care vor fi disponibile din 2025.

Acesta va beneficia de o nouă culoare pentru exterior, dar și de un sistem de climatizare activă.

Jeep Wrangler va primi o nuanță exterioară de inspirație militară

Susținut de peste 80 de ani de experiență în inginerie 4×4, Jeep Wrangler este unul dintre cele mai apreciate și mai performante vehicule off-road din istorie. Pentru a satisface cerințele din ce în ce mai ridicate ale clienților, dar și nevoile acestora, constructorul american anunță o serie de actualizări, care vor fi disponibile din 2025.

Prima dintre noutăți este gama de culori pentru exterior. Aceasta urmează să fie extinsă cu o nouă nuanță, care se numește „’41”. Aceasta reprezintă un omagiu adus legendarului model Jeep Willys din 1941. Noua culoare este un kaki cu influențe militare, care a fost creat special pentru a marca împlinirea a 80 de ani de la debarcarea trupelor aliate în Normandia.

În același timp, Jeep Wrangler 2025 va fi dotat la interior cu un sistem de climatizare activă. Acesta permite setarea temperaturii în habitaclu prin intermediul unei aplicații mobile înainte ca șoferul și pasagerii să urce în vehicul. Noile dotări vor fi disponibile și pentru versiunea plug-in hybrid Wrangler 4xe.

Două niveluri de echipare din 2025

Wrangler dispune de airbaguri laterale în standard pe primul și pe cel de-la doilea rând de scaune. În plus, este echipat cu un sistem audio cu ecran tactil Uconnect 5 de 12,3 inch cu Apple CarPlay și Android Auto wireless. Clienții vor regăsi scaune față din piele cu reglare electrică pe 12 direcții și nu mai puțin de 85 de funcții de siguranță.

Din punct de vedere tehnic, versiunea echipată cu motor termic dezvoltă o putere maximă de 272 CP. În schimb, modelul electrificat oferă 380 CP și poate să parcurgă până la 52 de kilometri în modul pur electric, conform ciclului urban. Începând cu anul viitor, atât Wrangler cu motor termic, cât și varianta PHEV, vor fi disponibile în câte două niveluri de echipare: Sahara și Rubicon.

Sursa: Jeep

Articole similare

RevoIBIZA și AutonomARONA

Dan Vardie

Mai mult Duster

Dan Vardie

Înmatriculările de mașini noi continuă să scadă

Dan Damian