AUTOpro
Generale Stiri

Skoda a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift (VIDEO)

Constructorul ceh de automobile Skoda urmează să dezvăluie în cursul lunii februarie versiunea restilizată a modelului de clasă compactă Octavia.

Deocamdată, data lansării nu a fost divulgată, însă oficialii mărcii au dat publicității un scurt videoclip cu noua Octavia facelift.

Skoda Octavia facelift va primi o nouă motorizare hibridă

Nici nu am intrat bine în noul an că Skoda confirmă prima sa lansare importantă din 2024. Este vorba despre varianta actualizată a celei de-a patra generații Octavia, care urmează să-și facă apariția la mai bine de patru ani de la debut.

Reprezentanții producătorului din Mlada Boleslav au confirmat că lansarea oficială va avea loc în luna februarie. anunțul a fost însoțit de un scurt videoclip în care noua Octavia facelift apare sub o prelată.

Din imagini putem observa noua siglă iluminată a mărcii, precum și farurile LED cu o nouă semnătură luminoasă. Comparativ cu modelul aflat pe piață, luminile de zi se întind acum mai jos, pe bara de protecție.

Deocamdată, cehii nu au dezvăluit detaliile tehnice referitoare la versiunea restilizată a modelului de clasă compactă. Totuși, este de așteptat ca motorizările să fie similare cu cele ale modelului actual, iar acestea vor respecta noile norme de poluare Euro 7. În plus, din ofertă va face parte și o nouă variantă hibridă.

Noua Skoda Octavia facelift va fi lansată oficial în februarie. Constructorul ceh nu a dezvăluit data prezentării.

Sursa: Skoda via Motor1

Articole similare

Picanto, mezinul Kia, primește tehnologii de clasă superioară

Robert Stan

BYD este prima marcă din lume care produce șapte milioane de mașini electrice și PHEV

Mihai Morcovescu

Estrema Fulminea este un hypercar electric cu 2040 CP ce vine din Italia

Darius Pana