AUTOpro
Green car Stiri

Volkswagen extinde producția modelului e-Golf până în luna noiembrie

Din cauza problemelor întâmpinate de producția noului model electric Volkswagen ID.3, producătorul din Wolfsburg a decis să țină în producție modelul e-Golf până în noiembrie.

Volkswagen are probleme cu partea de software a noului model electric ID.3 și ar putea avea întârzieri la livrarea noului model către primii clienți.

Volkswagen ID.3 înlocuiește practic actualul model compact electric construit pe platforma modelului Golf. Acesta ar fi trebut să iasă din producție pentru a face loc noului ID.3, dar conform unui document intern obținut de o companie germană de reant a car, modelul VW e-Golf va rămâne în producție până la finalul lunii noiembrie.

“Ultima săptămână pentru producția modelului e-Golf este săptămâna 45 din 2020 (2 – 8 noiembrie). Ultimele comenzi vor putea fi date pe 2 octombrie, cu livrare din uzină în săptămâna 47 (16 – 22 noiembrie)”, se arată în documentul intern.

Volkswagen e-Golf este unul dintre cele mai populare modele electrice disponibile pe piață. În Europa ocupă locul doi la înmatriculări după Renault Zoe, cu aproape 3.700 exemplare înmatriculate.

Articole similare

UE vrea să interzică vânzările de mașini pe combustie internă din 2035

Florin Amariei

Renault, acuzat de „păcălirea” testelor de emisii. Dieselgate în Franța.

Robert Stan

Driverless nu înseamnă automat și “traficless”

Filip Sîrbu

Leave a Comment