AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Interviuri Video

Interviu Mihai Bordeanu

Premieră națională

Interviu în excliusivitate acordat de Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe și Country Head România.

„Misunea mea este să fac clienți fericiți. Presiunea pentru cifre de vânzări a disparut”

Mihai Bordeanu a acordat primul său interviu după intrarea în funcția de Director de țară, revistei AUTOpro. La începutul acestui an Mihai Bordeanu a revenit în țară după un parcurs excepțional în cadrul grupului Renault. Ultima sa poziție a fost de Vicepreședinte de marketing pentru marca Dacia la nivel global. În această calitate a coordonat echipa care a realizat campania de rezervări pentru Dacia Spring, considerată un mare succes.

În interviul exclsuiv acordat AUTOpro, Mihai ne-a vorbit despre evoluția sa profesională, despre cum s-a adaptat la diferitele mentalități în țările în care a fost. Este greu să ne imaginăm un român Director de marketing la o marcă auto în Marea Britanie…

Am abordat subiecte legate de noul mod de organizare al grupului Renault și cum impactează România această nouă organizare, despre impactul crizei semiconductorilor în producția Dacia dar și cât de acută ar putea fi criza oțelului din toamnă. Bordeanu este optimist în legătură cu cota de piață înjumătățită a mărcii Dacia despre care afirmă că va reveni la cotele cu care ne-am obișnuit. Nu a dorit să comenteze câte Dacia Spring vor putea fi livrate în acest an dar dorește să nu lase nici un client nefericit.

Despre toate acestea și multe altele, într-un interviu exclusiv „AUTpro Trends” numai aici!

Articole similare

Premieră mondială – Noul Dragon al industriei auto mondiale se numește VINFAST

Filip Sîrbu

Interviu în exclusivitate AUTOpro cu Christian Meunier, CEO-ul Jeep: „Avenger ne va ajuta să atragem noi clienți care nu s-ar fi gândit până acum să cumpere un Jeep”

Mihai Morcovescu

Premieră mondială : noul Range Rover Sport

Dan Vardie

Leave a Comment