AUTOpro
Generale Green car Stiri

Tesla lansează cea mai accesibilă versiune pentru Model 3

La o zi după lansarea modelului Polestar 2, Tesla a anunțat că pune în vânzare cea mai accesibilă versiune pentru Model 3 cu un preț de aproximativ 40.000 euro.

După o lungă așteptare, publicul american și cel european pot în cele din urmă să comande cea mai accesibilă versiune a automobilului electric Tesla Model 3.

La aproape trei ani de la lansarea inițială a lui Model 3, Tesla oferă acum o versiune accesibilă ce se comercializează în Statele Unite ale Americii pentru suma de 35.000 dolari. Această versiune folosesește o baterie de capacitate mai mică și are dotări de bază la interior.

Versiunea Standard Range, așa cum o regăsim în configuratorul online Tesla are o autonomie oficială de 355 kilometri măsurată conform standardului EPA. Pe piața europeană, ne putem aștepta la o autonomie de 400 km, măsurată conform standardului WLPT.

Modelul de bază Tesla Model 3 vine cu sistem audio de bază, reglaj manual pentru scaune și volan și patru porturi USB.

Pentru cei care vor să plătească ceva în plus, există și Model 3 Standard Range Plus cu o autonomie de 386 kilometri (EPA), aproximativ 430 kilometri (WLPT). Această versiune beneficiează de dotări mai bune la interior.

Pe piața europeană, Tesla Model 3 în versiunea de bază va fi disponibil în șase luni, iar taxele vamale vor face ca prețul să fie cu aproximativ 25% mai mare ca în SUA. Deci, cel mai probabil, versiunea de bază Model 3 se va comercializa în Europa pentru aproximativ 40.000 euro.

Articole similare

CONCURS – Tune the Duster

administrator_autopromag

AutoX lansează prima flotă de taxiuri complet autonome din China

Andrada Arsenie

Elextra este un supercar în haine de limuzină cu o autonomie electrică de 600 km

Filip Sîrbu

Leave a Comment