AUTOpro
Generale Green car Stiri

Spark, un nou serviciu de car-sharing se lansează la București

Noul serviciu va oferi exclusiv automobile electrice, flota fiind formată în majoritate din exemplare Nissan Leaf.

Spark, un nou serviciu de car-sharing ce folosește exclusiv automobile electrice, va fi lansat săptămâna viitoare la București. Serviciul există deja în țări precum Bulgaria și Lituania.

Serviciul va fi furnizat sub brandul Spark de compania nou înființată ”Spark Car Sharing SRL”, parte a grupului internațional „Spark Technologies UAB”, care are sediul în Lituania. Misiunea Spark este aceea de a oferi soluții de transport la prețuri competitive și eco-friendly. Flota Spark va fi formată în majoritate din exemplare Nissan Leaf.

Oficialii companiei nu au dat încă detalii legate de tarifele serviciului, nici despre mărimea flotei, dar știm că în Bulgaria, Spark costă cel puțin 0.15 euro/minut, iar în Lituania, prețurile încep de la 0.17 euro/ minut.

Spark va intra în competiție directă cu serviciul GetPony, ce poate fi folosit la București și Cluj (cu o flotă formată din automobile cu motor termic și electric) și BCR eGo, un serviciu de car sharing dedicat clienților BCR ce oferă exclusiv automobile electrice BMW i3.

Articole similare

Hyundai sarbatoreste inovatia in cadrul evenimentului “Saptamana Designului de la Milano”

Autopromag

Lexus ar putea în sfârșit să prezinte un LS fuel cell

Filip Sîrbu

Ford va produce prima mașină electrică în România

Florin Amariei

Leave a Comment