AUTOpro
Generale Stiri

Skoda a publicat noi schițe de design cu Scala și Kamiq facelift. Premiera, pe 1 august

Producătorul ceh de automobile Skoda a publicat noi schițe de design referitoare la viitoarele Scala și Kamiq facelift.

Imaginile digitale dezvăluie designul farurilor LED Matrix, care vor fi incluse pe lista cu dotări opționale.

Skoda Scala și Kamiq facelift vor avea faruri LED Matrix

Skoda

În urmă cu fix o săptămână, Skoda a publicat primele schițe de design oficiale cu viitoarele modele Scala și Kamiq facelift.

Cele două modele din Mlada Boleslav vor primi o serie de actualizări estetice, cum ar fi un set de faruri revizuite, bare de protecție redesenate și jante cu design nou. Premiera acestora va avea loc în data de 1 august, în cadrul unui eveniment digital.

Până atunci, însă, Skoda a dezvăluit noi imagini digitale referitoare la cele două automobile. Acestea ne prezintă noile faruri LED Matrix, care vor putea fi comandate ca dotări opționale în cazul ambelor mașini.

Farurile noii Scala facelift se extind acum pe grilă. De asemenea, luminile de zi converg pe marginea inferioară și pe cea superioară a blocurilor optice și încorporează o semnătură luminoasă nouă în partea de jos.

De partea cealaltă, Kamiq facelift va primi lumini diurne mai subțiri și cu un design mai pronunțat comparativ cu actualul model. Acestea vor fi amplasate separat, deasupra luminilor principale, care vor fi mai mari față de cele de pe modelul aflat acum pe piață.

În cazul ambelor modele, noile faruri LED Matrix integrează module hexagonale distinctive. Noile Skoda Scala și Kamiq facelift vor fi dezvăluite oficial în 1 august.

Sursa: Skoda

Articole similare

Dacia Duster este Mașina Anului 2018 în România

Filip Sîrbu

Volkswagen prezintă noul break electric ID.7 Tourer: autonomie de 685 km și portbagaj de peste 1.700 litri

Mihai Morcovescu

Ne-am întâlnit în România cu noul Opel Grandland

Darius Pana