AUTOpro
Generale Stiri

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu noile Scala și Kamiq. Debutul, la 1 august

Producătorul ceh de automobile Skoda a dat publicității primele schițe oficiale cu versiunile restilizate ale modelelor Scala și Kamiq.

Cele două mașini vor primi o serie de actualizări subtile la exterior. Premiera ambelor modele este programată pentru data de 1 august.

Noile Skoda Scala și Kamiq vor fi dezvăluite în cadrul unui eveniment digital

Skoda

Compania din Mlada Boleslav se pregătește pentru lansarea noilor Scala și Kamiq facelift. Operația de restilizare a celor două modele vine la patru ani de la debutul producției de serie de acestora.

Reprezentanții Skoda spun că modificările exterioare subliniază caracteristicile-cheie ale fiecărui model. Este vorba despre atractivitatea dinamică a lui Scala și aspectul robust al lui Kamiq. 

Totodată, cehii au confirmat și data la care cele două mașini vor fi dezvăluite. Astfel, premiera ambelor versiuni vor fi lansate în aceeași zi, și anume 1 august, în cadrul unui eveniment digital.

Până atunci, însă, cehii ne oferă primele schițe exterioare cu noile modele. Acestea ne diferă o primă impresie despre modificările de ordin estetic de care vor vor beneficia ambele automobile.

Astfel, modificările la exterior includ faruri restilizate, care vor fi mai subțiri și care vor avea o semnătură luminoasă nouă. De asemenea, ambele modele vor primi bare de protecție ușor redesenate, o nouă grilă frontală și jante cu design schimbat.

La spate regăsim stopuri actualizate și un font nou folosit pentru denumirile modelelor de pe hayon. Nu în ultimul rând, atât Scala, cât și Kamiq vor primi noua siglă Skoda, care a fost lansată anul trecut.

În același timp, Skoda a dotat ambele modele și cu noi tehnologii, precum și cu caracteristici specifice claselor superioare. 

Pentru moment, cei de la Skoda nu au oferit nici un fel de informații referitoare la motorizările noilor modele. Însă, ne putem aștepta ca sub capotă să se regăsească aceleași motoare pe benzină 1.0 TSI și 1.5 TSI, precum și cel puțin o motorizare diesel.

Sursa: Skoda

Articole similare

Alfa Romeo a confirmat că viitorul său SUV va fi denumit Milano

Mihai Morcovescu

Peugeot va lansa până în 2025 cinci noi versiuni complet electrice ale actualelor modele

Mihai Morcovescu

Renault a publicat noi fotografii cu viitorul crossover Kardian. Premiera va avea loc pe 25 octombrie

Mihai Morcovescu