AUTOpro
Generale

Renault Sandero RS se pregătește de debut în Brazilia

Screenshot_2015-05-04-14-33-08

Începând de săptămâna trecută, Renault a început să prezinte teasere ale unui hatchback sportiv pe baza modelului Sandero. Acesta este dezvoltat de divizia Renault Sport și va fi prezentat oficial peste câteva săptămâni, conform informațiilor prezentate pe site-ul renaultsport.com.

Screenshot_2015-05-04-14-31-09

În ceea ce privește disponibilitatea pe piață, momentan se știe că este vorba de America Latină, unde Sandero se vinde sub brand-ul Renault. Nu există în prezent informații despre prezentarea unei versiuni similare Dacia, care să ajungă și în Europa, însă conform strategiei de până acum a constructorului francez, acest lucru este posibil dacă va exista suficient interes.

 Screenshot_2015-05-04-14-31-39

Motorizarea ar putea fi un 2,0 litri aspirat, preluat de la modelul Duster disponibil în Brazilia, care dezvoltă 143 CP atunci când este alimentat cu benzină și 148 CP când este utilizat etanolul, un combustibil foarte uzual acolo. Modelul a primit discuri de frână pentru puntea spate și este de așteptat să propună și o suspensie mai rigidă, în combinație cu o gardă la sol redusă.

 Screenshot_2015-05-04-14-30-02

La nivel stilistic, din imaginile prezentate până acum se observă implementarea unor moderne lumini de zi cu LED, dar și a unor stopuri cu compoziție diferită, mai ”high-tech” decât în cazul modelului standard. Un exemplar camuflat și-a făcut apariția week-end-ul trecut cu ocazia ”Copa Petrobras”, unde Renault a participat cu un Fluence condus de Rubens Barrichello.

Articole similare

Cum a decurs prima zi a concursului “Cel mai 4 x 4”

Filip Sîrbu

The Best Hotels to Stay When Traveling in Europe

Mihai Predescu

Amenzile rutiere vor fi majorate de la 1 iulie

Leave a Comment