AUTOpro
Generale Green car Stiri

Renault EZ-Flex este o utilitară electrică pentru livrări urbane

Renault a prezentat modelul EZ-Flex, o utilitară electrică ce va fi testată în Europa în cadrul unui program pilot.

Anul trecut, în cadrul Salonului de la Paris, Renault prezenta un concept îndrăzneț pentru o utilitară electrică numită EZ-Pro. La câteva luni distanță, Renault dezvăluia modelul EZ-Flex, o utilitară compactă cu propulsie electrică gândită pentru livrări urbane.

Fără a da detalii tehnice despre sistemul de propulsie, Renault spune doar că utilitara EZ-Flex va avea o autonomie de 150 kilometri suficientă pentru ca autoutilitara să fie folosită fără încărcare pe parcursul unei zi de muncă.

Renault EZ-Flex are dimensiuni compacte, măsurând 3,86 metri lungime, 1,65 metri lățime și 1,88 metri înălțime. Capacitatea de încărcare este de 3 metri cubi. Un display central de mari dimensiuni oferă celui de la volan informații de pe telefonul mobil, permițând astfel utilizarea aplicaților specifice pentru serviciile de livrări.

Renault va furniza 12 exemplare EZ-Flex pentru testare în Europa în cadrul unui program pilot ce va dura doi ani. Modelele de test vor fi folosite de diverse companii și vor fi echipate cu senzori pentru a înțelege mai bine modul de utilizare a unei utilitare dedicată livrărilor.

Articole similare

Mercedes-Benz a adus la Geneva versiunea de preserie a modelului electric EQV

Dragos Baltateanu

Update – Cel mai rapid si mai puternic Corvette din istorie, ZR1

administrator_autopromag

Dacia a lansat Logan Stepway în România

Robert Stan

Leave a Comment