AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Opel Crossland X este „Cel mai bun din clasa sa în 2017” la testele Euro NCAP

Crossoverul Crossland X este cel mai performant din categoria sa

Euro NCAP a anunțat premiile „Cel mai bun din clasa sa în 2017” și Opel Crossland X, crossoverul din segmentul B se alătură grupului exclusivist, fiind declarat câștigător la categoria sa. În cadrul clasamentelor de siguranță publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecția adulților, protecția copiilor, protecția pietonilor și sistemele de asistență pentru siguranță. Crossland X s-a descurcat excelent în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obținut punctajul maxim atât în ceea ce privește protecția adulților, cât și a copiilor.

Pe lângă echipamentele de siguranță din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolența șoferului și sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulație, Opel Crossland X oferă și unele inovații opționale pentru sporirea siguranței în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de detectare a somnolenței șoferului, farurile LED integrale de înaltă tehnologie, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180 de grade și asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Agil și compact la exterior, deosebit de spațios și versatil la interior, disponibil în două culori și având un aspect modern de SUV, Opel Crossland X a convins deja peste 80.000 de clienți din toată Europa de la lansarea sa pe piață în 2017.

Articole similare

ACAROM: creștere de 19% pentru piața auto din România. Dacia, lider detașat și în iunie

Mihai Morcovescu

Noul Renault Megane este disponibil în România, având un preț de pornire de 14.100 euro

Xpeng AeroHT X3 – prima mașină-elicopter electrică din lume a încheiat cu succes primul zbor de test

Darius Pana

Leave a Comment