AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

MHS Motors, noul dealer autorizat Opel din Târgu Mureș

Începutul acestui an a marcat al cincilea an consecutiv de creștere pentru marca Opel pe piața românească.Datele confrom rapoartelor de înmatriculări autoturisme noi (PC), arată o creștere record de cca 59%  pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din top 10 din piața românească.

“Decizia de a adăuga un nou partener în rețeaua de distribuție Opel este fundamentată pe cerințele pieței și pe creșterea organică a vânzărilor de modele Opel. Prin semnarea unui parteneriat cu Opel MHS Motors, membră a Grupului Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă, ne propunem să fim mai apropare de clienții noștri din Târgu Mureș și, desigur, creșterea numărului de unități vândute în această zonă.” a spus Cristian Milea, Country Director Opel România.

 

 

“Marca Opel este recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare și accesibilă unei categorii largi de cumpărători. Prin acest parteneriat adăugăm pentru prima dată în portofoliul nostru o marcă din segmentul auto de volum, apreciată pe piaţa locală de clienţi, în special datoriă fiabilităţii şi costurilor optime de exploatare. Am ales să aducem Opel în portofoliul nostru, atât ca parte a strategiei noastre de diversificare la nivel de grup, cât şi datorită oportunităţilor de dezvoltare ale mărcii pe plan local şi european.” George Dorobanţu, CEO, Automobile Bavaria Group.

 

„Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, atât autoturisme cât şi autovehicule comerciale, noua locaţie oferă tot necesarul de servicii post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, ITP şi spălătorie, precum şi piese de schimb, accesorii şi produse din colecţia Opel.” Olavy-Theodor Pecou, After-Sales and Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

’’Serviciile noastre vor fi completate prin comercializarea autovehiculelor de ocazie, moment în care vom aduce mai aproape de clienţii noştri autovehicule rulate verificate, cu istoric certificat, împreună cu un program de garanţie tehnică de până la 12 luni. Serviciile dedicate de finanţare pentru autovehicule rulate, vor completa ofertele noastre. Clienţii fideli mărcii Opel vor putea să schimbe maşinile vechi cu modele noi, prin serviciile de buy back şi trade-in pe care le vom pune la dispoziţia acestora.’’ Lucian Vişan, Multi brand Sales Director, Automobile Bavaria Group.

Opel MHS Motors Târgu Mureş. „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie.

Pentru lansarea noului showroom, echipa Opel MHS Motors a pregătit un eveniment de tip „Porți deschise” în intervalul 22-24 martie. Pe durata acestuia, cei interesaţi să achiziționeze un autovehicul pot testa întreaga gamă Opel, înclusiv recent lansatele SUV-uri Crossland X și Grandland X. Tot în cadrul celor trei zile de porți deschise, echipa MHS propune o tombolă. Premiile puse în joc sunt: trei weekenduri la volanul unui model Opel, vouchere service cadou și accesorii din colecția Opel. În plus, toţi posesorii de automobile Opel care vizitează locaţia în perioada porţilor deschise primesc vouchere de service cu reduceri de până la 20%, timp de doi ani de zile.

Opel MHS Motors s-a înființat la finalul anului trecut și face parte din Grupul Automobile Bavaria, unul dintre jucătorii importanți ai sectorului auto din România, cu peste 24 de ani de experienţă în comercializarea de autovehicule și oferirea de servicii post vânzare.

Articole similare

Inside story în exclusivitate despre noua generație Dacia Duster, mâine la ora 10:00 fix!!!!!

Filip Sîrbu

Suzuki prezintă noua generație Swift, care primește în premieră o motorizare mild-hybrid

Mihai Morcovescu

Peugeot a lansat noul 2008 facelift: design actualizat și autonomie de până la 406 km

Mihai Morcovescu

Leave a Comment