AUTOpro
Generale Stiri

Mercedes-AMG CLA 35: look mai agresiv și motor de 306 CP

Mercedes a prezentat oficial noua versiune a modelului CLA 35 4Matic. Sedan-ul compact folosește un motor turbo de 2.0 litri ce oferă 306 CP și 400 Nm.

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu noua versiune a modelului de top din gama CLA. Sedan-ul compact a primit tratamentul diviziei AMG și se prezintă cu un look mai agresiv și un propulsor de 306 CP.

Față de versiunile normale ale modelului CLA, versiunea AMG 35 4Matic se remarcă prin spoilerele redesenate, difuzorul spate și eleronul integrat în linia caroseriei. Jantele folosite au diametrul de 18 inch, iar opțional clienții pot alege și roți de 19 inch.

La interior, noul Mercedes-AMG CLA 35 primește sistemul de infotaiment MBUX cu display de 10.25 inch precum și noul volan AMG cu două zone tactile. Prin intermediul acestora, cel de la volan poate controla informațiile afișate pe tabloul de bord și ecranul sistemului multimedia. Modurile de rulare pot fi selectate prin intermediul unui buton rotativ amplasat tot pe volan.

Noul CLA 35 AMG mizează pe propulsorul turbo de 2.0 litri ce oferă 306 CP la 5.800 rpm și 400 Nm între 3.000 și 4.000 rpm. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul cutiei de viteze automate AMG Speed Shift cu șapte trepte.

Mercedes-AMG CLA 35 4Matic poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.9 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/oră.

Articole similare

A treia generație a modelului compact BMW Seria 1 a fost prezentată oficial

Hyundai a scris cu urme de cauciuc un mesaj vizibil din spaţiu, care a stabilit un record Guinness Book

administrator_autopromag

Modelul electric Jeep Avenger a fost desemnat Car of the Year 2023 în Europa

Mihai Morcovescu

Leave a Comment