AUTOpro
Generale Prezentari Stiri

Mazda prezintă ediția specială MX-5 30th Anniversary disponibilă în doar 3.000 unități

Mazda prezintă la Salonul Auto de la Chicago o ediție specială a roadsterului MX-5 pentru a marca 30 de ani de la lansarea legendarului model cu două locuri.

Roadsterul Mazda MX-5 era prezentată pentru prima dată publicului la Salonul Auto de la Chicago din 1989. Micul model japonez făcea primii pași către celebritate, iar 30 de ani mai târziu este un simbol al industriei auto.

Mazda a dorit să marcheze momentul aniversar prin lansarea unei ediții speciale a actualei generații MX-5. Disponibilă în 3.000 de exemplare, versiunea MX-5 30th Anniversary poate fi comandată atât în varianta soft-top, cât și în versiunea RF cu hard-top pliabil.

Ediția specială aniversară va fi disponibilă într-o singură nuanță de culoare numită Racing Orange. Pentru a scoate în evidență versiunea MX-5 30th anniversary, aceasta folosește jante Rays de 17 inch cu zece spițe (Rays ZE40 RS30), etriere Brembo vopsite în portocaliu și un logo special 30th Anniversay.

Pe lista de dotări speciale pentru versiunea aniversare se mai găsesc amortizoare Bilstein, sistem audio Bose și scaune sport Recaro.

Articole similare

Noul Ford Puma a fost prezentat oficial la uzina din Craiova

Robert Stan

Bine ați venit la „X-Ville”: standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt este dedicat mobilității personale

Filip Sîrbu

SEAT Ateca primește un facelift consistent

administrator_autopromag

Leave a Comment