AUTOpro
Generale Prezentari Stiri

Mazda prezintă ediția specială MX-5 30th Anniversary disponibilă în doar 3.000 unități

Mazda prezintă la Salonul Auto de la Chicago o ediție specială a roadsterului MX-5 pentru a marca 30 de ani de la lansarea legendarului model cu două locuri.

Roadsterul Mazda MX-5 era prezentată pentru prima dată publicului la Salonul Auto de la Chicago din 1989. Micul model japonez făcea primii pași către celebritate, iar 30 de ani mai târziu este un simbol al industriei auto.

Mazda a dorit să marcheze momentul aniversar prin lansarea unei ediții speciale a actualei generații MX-5. Disponibilă în 3.000 de exemplare, versiunea MX-5 30th Anniversary poate fi comandată atât în varianta soft-top, cât și în versiunea RF cu hard-top pliabil.

Ediția specială aniversară va fi disponibilă într-o singură nuanță de culoare numită Racing Orange. Pentru a scoate în evidență versiunea MX-5 30th anniversary, aceasta folosește jante Rays de 17 inch cu zece spițe (Rays ZE40 RS30), etriere Brembo vopsite în portocaliu și un logo special 30th Anniversay.

Pe lista de dotări speciale pentru versiunea aniversare se mai găsesc amortizoare Bilstein, sistem audio Bose și scaune sport Recaro.

Articole similare

Peugeot a lansat noul 508 în România. Lista de prețuri începe de la 24.633 de euro

Robert Stan

Tesla se va extinde in Europa

Florin Amariei

Companiile schimbă reciclarea bateriilor. Se va produce plumb

Florin Amariei

Leave a Comment